2 Faz E.T. İmajı için öneriler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan samil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
computing' Alıntı:
C ye sistem koruması koyman dışında gayet güzel. Ben idari bilgisayarlarda öyle yaptım neredeyse hiç sorun çıkmıyor bunlar sanıyor ki kendileri çok bilinçli bir kullanıcı ondan sorun çıkmıyor sonra size gereksiz adam gözüyle bakabiliyorlar boşverin bozulsun imajdan geri yükleriz olur biter bu da bir iştir. Ben hiçbir akıllı tahtaya sistem koruması koymayacağım. Sorun yoksa bizde yokuz o zaman bu hayat pahalılığında full ekders de yok
İlginçmiş gerçekten. Olmazya uzun süre hiç sorun çıkarmayan makineyi de çaktırmadan bozmak lazım.

serdemir' Alıntı:
computing' Alıntı:
C ye sistem koruması koyman dışında gayet güzel. Ben idari bilgisayarlarda öyle yaptım neredeyse hiç sorun çıkmıyor bunlar sanıyor ki kendileri çok bilinçli bir kullanıcı ondan sorun çıkmıyor sonra size gereksiz adam gözüyle bakabiliyorlar boşverin bozulsun imajdan geri yükleriz olur biter bu da bir iştir. Ben hiçbir akıllı tahtaya sistem koruması koymayacağım. Sorun yoksa bizde yokuz o zaman bu hayat pahalılığında full ekders de yok
İlginçmiş gerçekten. Olmazya uzun süre hiç sorun çıkarmayan makineyi de çaktırmadan bozmak lazım.
Hocam ilginç değil gayet net bir durum. Yukarıdaki yazıda gidin bozun demiyorum eğer öyle anladıysan o ayrı. Sen okulundaki bütün pc lere deepfreeze tarzı bir koruma koy, sonra bak bakalım ilçe toplantısında sizin müdür ne diyecek bizim bt rehberi odasından çıkmıyor pek bir iş yaptığını görmüyoruz diye sonrada burada sızlanmayın. Eba tanıtım vs. hikaye onu bir kez tanıtır geçersin hemen unutulur. Eğer meb bize ihtiyaç olmadığını düşünürse bizi hemen şutlar, düzen böyle. Sonra kalırsın çıplak maaşa tuzun kuruysa o ayrı tabi.

vestelin 2.faz akıllı tahta imaj web adresini bilen var mı? Servise sorduğumda var olduğunu söyledi. ama bir türlü bulamadım.

2.faz akıllı tahtanın işlemcisi AMD. Anlaşmada AMD işlemci mi kabul edilmiş. Öyleyse ilginç. Ayrıca tahta etkinleştirme istiyor. Her imajdan sonra gene isteyecek mi?

gelecektr' Alıntı:
vestelin 2.faz akıllı tahta imaj web adresini bilen var mı? Servise sorduğumda var olduğunu söyledi. ama bir türlü bulamadım.
Bende bilmiyorum hocam adresini. 1. fazın imajının adresi de çok bilindik bir yerde değildi. arayıp bulabileceğimizi sanmıyorum. Vestel tarafından paylaşılması lazım.

gelecektr' Alıntı:
2.faz akıllı tahtanın işlemcisi AMD. Anlaşmada AMD işlemci mi kabul edilmiş. Öyleyse ilginç. Ayrıca tahta etkinleştirme istiyor. Her imajdan sonra gene isteyecek mi?
Umarım istemez. Yoksa tek tek uğraşmak çok zor.

ayrıca her imaj yükledikten sonra zor olacak. Bakalım tam teslim etsinler. Mecburen etkileşmeden sonra imajı biz alacağız. Fakat benim kafama takılan i5 işlemcili olmaları gerekiyordu. yoksa her tahtanın farklı imajıyla uğraşmak zor. İkinci tahtayı da taksınlar da ondan sonrasına bakacağız.

Samil hocam clonezilla ile opsiyonel imaj alınabiliyor muyuz?
Şu açıdan soruyorum örneğin meslek lisesi imajında modüller bulunsun,
imam hatip lisesi imajında elif ba uygulamaları bulunsun.Böyle bir şey mümkün mü?
+++
360 total security ücretsiz bir yazılım olabilir ama akıllı tahtalar için kesinlikle önermiyorum.
Exeleri engelliyor( öğretmen allow-block için sizi çağırabilir),net support protectin görevini yapmaya çalışıyor kendince:(
Antivir denenebilr ya da bi aralar önerilen kingsoft antivirüs denenebilir...
Saygılar...

saayees' Alıntı:
imam hatip lisesi imajında elif ba uygulamaları bulunsun.Böyle bir şey mümkün mü?
+++
360 total security ücretsiz bir yazılım olabilir ama akıllı tahtalar için kesinlikle önermiyorum.
Exeleri engelliyor( öğretmen allow-block için sizi çağırabilir),net support protectin görevini yapmaya çalışıyor kendince:(
Saygılar...
Ayrı ayrı imaj alıp boot ekranında yükleme seçeneği ile mümkün.
Ben hem 1. faz hem 2. fazın imajını tek bir haricide yüklenebilecek şekilde hazırlıyorum.
Yarın imaj alacağım bende tam olarak karar veremedim antivirüs programına. çoğunluk total360 diyor. Kullanıp memnun olan çok kişi var.Bu kadar uğraştıktan sonra kullanışsız birşey olsun istemem.

samil' Alıntı:
saayees' Alıntı:
+++
Saygılar...
Ayrı ayrı imaj alıp boot ekranında yükleme seçeneği ile mümkün.
Ben hem 1. faz hem 2. fazın imajını tek bir haricide yüklenebilecek şekilde hazırlıyorum.
Yarın imaj alacağım bende tam olarak karar veremedim antivirüs programına. çoğunluk total360 diyor. Kullanıp memnun olan çok kişi var.Bu kadar uğraştıktan sonra kullanışsız birşey olsun istemem.

Hocam emeğinize sağlık...Ben karşılaştığım durumları bildireyim istedim.
Toplam imaj 70 gb bulacak hocam o zaman...
Tek seferde kullanım açısından müthiş birşey olur.
Sabırsızlıkla bekliyoruz...

70 gb yi bulmaz.Ayrı ayrı olacak. İsteyen tek tek kullanabilir. İsteyen birşeştirebilir. Daha önce hazırladığımız 1 .faz imajı varsa sadece 2. faz imajını indirmek yeterli olur. Kopyalama işleminden sonra 2 side kullanılabilir olacak.

BBNET
Geri