2.El Araba Fiyatları Bu Aralar Nasıl?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan katre82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

katre82

Site Gezgini
Araba almak istiyorum ama pek arabadan anlamam. sizce bu dönemde 2. el araba fiyatları çok mu yüksek. beklemekte fayda olur mu?
yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

ötv sadece 1.6 üstü motor hacmine sahip araçlar için arttı. sanırım siz de 1.6 üstü düşünmeyeceksiniz. Ama yıl sonunu beklemelisiniz bence.

İhtiyaç varsa birazda paran varsa imkanlar dahilinde o vakit ; araba alınmalı.
Hayat geçer gider.
Sıcakta yandığın ,soğukta üşüdüğün,yağmurda ıslandığınla kalırsın...

1600 olanlar ruhsatta 1598 falan diye geçiyormuş....Bizim millette bu araba talebi oldukça fiyatlar düşmez artar...kasımda aralıkta yazdaki zamlara düşer ocakta yine zam olur...bende almayı düşünüyorum ama bu ortamda zor arz talep meselesi :)

1.6 motorların nerdeyse hepsi 1598, 1596, 1599cc gibi motor hacimlerine sahipler. Dolayısıyla 1,6 motor araçlarda ötv zammı yok.

hocam para varsa sorun değil.
2 top para veriyorsun sana 1,5 ton ağırlıgında koca araba veriyorlar.
bana öle geldi şimdide 2 top para verene satacağım. :)))

bu sitedeki araba fiyatlarına bakıyorum da, millet değerinin çok üstünde söylüyor. halbu ki yaz bitti. hem yazınki ekstra ücreti hem de pazarlık payını ekliyorlar sanırım. en iyisi kasım - aralıkta almak, en uygun zamanı bence

Kurban bayramından sonra alman yararına olacak diye düşünüyorum .Genelde Bayram öncesi tatil öncesi araba fiyatları yükselir...

bende takipteyim piyasayı şuan gerçekten piyasa çok yüksek yada internete abartılı yazılıyor. kurban bayramından sonrasında fiyatların düşeceğini ümit ediyorum inş düşer:)

şimdi bak bayramdan sonra fiyatları karşılaştrrsın... bence ötv artsada fiyatlar bayramdan sonra düşer....

BBNET
Geri