2. el araba arıyorum arkadaşlar

Kodla Büyü

jazemin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Herkese merhaba. 2. el, Polo veya Yaris 20.000 ile 25.000 TL arası otomatik vites araba arıyorum. 2006 ve üzeri model olursa iyi olur. Çok çok iyiyse 2004-2005 de olabilir:) Dün şöyle bi galericileri gezdik, netten de bakıyorum, otomatik vites hem zor bulunuyor hem fiyatlar uçmuş. Belki zümrelerimden aradığım özelliklerde arabasını satmayı düşünen vardır diye şansımı deneyeyim dedim. Bursa- İstanbul- Tekirdağ-Kırklareli- Edirne-Kocaeli civarından olabilir. Bu şehirlere bu aralar rahatlıkla gidip bakabilirim. İlgililere duyurulur...

Hocam arkadaşta 2004 polo otomatik vardı. otomatik sorunluydu servisteki kişi 2005 ve öncesi pololarda otomatikler pek iyi değil dedi. 2006 civarı 25.000tl ya km si biraz fazla (100.000 civarı) bulabilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla yarisler daha uygun mesela 2006 otomatik yarisi biraz daha uygun fiyata bulabilirsiniz. İki araba da iyi. Tabi bu dediklerim benzinli 1.4 ve 1.3 motorlar. Şimdiden hayırlı olsun

hatayda temiz polo var hocam arkadaşımın 2005 veya 2006 60binde otomatik vites 2 kapı değiştiği için pert kaydı var başka bişeyi yok tertemiz fiyat 16bin

BBNET
Geri