2.dönem yapacağım uygulama sınav soruları

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
2.dönem ilk sınavı uygulama yapmayı düşünüyorum soruları hazırladım, sınav word ile ilgili olacak sizce çok mu zor oldu yorumlarınızı bekliyorum

Ekli dosyalar

botecii00' Alıntı:
2.dönem ilk sınavı uygulama yapmayı düşünüyorum soruları hazırladım, sınav word ile ilgili olacak sizce çok mu zor oldu yorumlarınızı bekliyorum
Sanırım ölçütler hakkında öneri istemişsiniz.
Benim uygulamalı olarak yaptırdığım Performans Görevlerine benziyor.
Sanırım örnek bir dosyayı jpg formatında da öğrencilerin bilgisayarlarına yüklemeyi planlamışsınızdır. 3 ve 10 numaralı ölçütler yeniden düzenlenmeli veya kaldırılmalı diye düşünüyorum. Ayrıca sayfaya sütun, üst bilgi , simge ,haftalık ders programı tablosu vb... ekleme gibi ilaveler de yapabilirsiniz. Başta da belirttiğim gibi öğrencilerden istenilen sayfanın son hali örnek olarak jpg vb... formatta öğrencilere de dağıtılmalı.

Değerli Meslektaşım;

İkinci dönem yapacağınız sınav hakkında şimdiden hazırlık yapıyor olmanız okulunuza-öğrencilerinize gerçekten değer verdiğinizi gösteriyor.
Ellerinize sağlık.

peki şu sorular nasıl arkadaşlar

UYGULAMA SINAV SORULARI
1- Büyük harflerle isim ve soyisminizi yazın (5 puan)
2-Yazdığınız yazıyı ortalayın (5 puan)
3-Yazınızı kalın ve yazı boyutunu 16 yapın (10 puan)
4-Yazı rengini mavi yapın (5 puan)
5-Sayfa rengini sarı yapın (5 puan)
6-Yazı tipini değiştirin (5 puan)
7-Şekiller bölümünden bir şekil ekleyin (5 puan)
8-Sayfa kenarlığı ekleyin renk kırmızı olsun (10 puan)
9-2*1 tablo ekleyerek içesine 2 tane küçük resim eklemesi yapın (10 puan)
10- Sayfanın sonuna sayfa numarası ekleyin (10 puan)
11-WordArt ekleyerek içerisine bilgisayar yazın (10 puan)
12- ? * / > < % ( ) işaretlerini yazın. (15 puan)
13- Sayfa yönlendirmesini yatay yapın (5 puan)

ilk 2 hafta bu soruların hepsini uygulamalarını sağlayarak öğreteceğim 3. hafta ise ilk sınavı yapmayı düşünüyorum sıkıntı olan bilgisayar sayısı 18 bilgisayar var sınıf mevcutları 35 ten aşağı değil nasıl yapmamı önerirsiniz?

uygulama denilince yapılamaz gibime geliyordu ama soruları görünce bence çok mantıklı hocam. ellerinize sağlık. ama ben okulumda yinede uygulama yapmam çünkü yazılı sınavında bile br sürü soru soruyorlar uygulamada dayanamam kesin

bote22' Alıntı:
uygulama denilince yapılamaz gibime geliyordu ama soruları görünce bence çok mantıklı hocam. ellerinize sağlık. ama ben okulumda yinede uygulama yapmam çünkü yazılı sınavında bile br sürü soru soruyorlar uygulamada dayanamam kesin

doğrudur gelen soru sayısı daha fazla olur ama öğrenciler sınava daha konsantre olurlar gibime geliyor ayrıca bilişim dersinin gerçek gücünü göstermiş oluruz :D

Re: Ynt: 2.dönem yapacağım uygulama sınav soruları

Hocam ben ilk dönem powerpoint ten uygulama sinavi yaptim. 15 pc var sinif mevcutları 20-30 arasi sinavi iki grup halinde yaptim burada sorun sinav olmayan ikinci grubu kontrol etmek. İlk basta sinifta tuttum ama olmadi gurultu yaptilar sonrakileri labda bi kösede oturttum. Sinavi ise netschool ile yaptim

ikinci gurup için kitap okutarak sessiz durmalarını sağlayabilirsiniz ben öyle yaptım

Uygulama soruları öğrenci seviyelerine uygun. öğrencilerin yapabileceği seviyede. bizede yol gösterdiniz. emeğiniz için teşekkür ediyoru :alkis: :+1: :++:

BBNET
Geri