2.dönem ortası okula başlama not

Kodla Büyü

sedabote

Aktif Üye
2. Donem ortası okula başlamış öğrencinin 1.
Sınavını yapmalı miyim yoksa boş mu bırakmalıyım.
Öğrencinin geldiği okulda seçmeli bilişim dersi yok .

bana geçen hafta geldi.1 sınav yaptım.2 performans verdim. kanaatimce 1.sınavdan sonra geldiyse tek sınav yapın.

Notu eski okulda sınav yapıldıysa oradan istenir. Yapılmadıysa iki sınavında notu girilmeli. Yani sınav yapılması lazım.

Geldiği okulda bilişim dersi yokmuş ama
, bu durumda ne yapmalıyız .
İlk sınav notu gelmedi ama ders yokmuş . Hiç dersi görmeden de 1. Sınavı yapmak mantikli olur mu

İlk sınav notu gelmedi ama ders yokmuş . Hiç dersi görmeden de 1. Sınavı yapmak mantikli olur mu
Kaçıncı sınıf? Bana lisede öğrenci gelmişti 10. Sınıfa 9. Sınıfın bilişim dersi için sorumluluk sınavına girmişti.

Ortaokulda ise nasıl olur bilemem.

Geldiği okulda o ders yoksa notu da olmaz doğal olarak. O yüzden size Geldiği tarihten sonraki 1 yazılı notu ve 2 performans ile dönem notu oluşur. Birinci sınav hanesi boş bırakılır

Hocam 5. sınıfa 2. dönem birinci yazılıdan sonra gelmişti öğrenci 1. yazılı yeri pasifti yani süresi geçtiği için değil tamamen kapalı ben o yüzden yapmadım. Çünkü geldiği okulda bilişim dersi yokmuş

Bizim idare bu tip durumlarda 2yi yapip girin 1 bos kalsin diyor

ilksms
Geri