csevercan1 Aktif Üye Mesajlar 131 13 Şubat 2014 #61 Mesajımı güncelledim. Diğer hafların derslerini de indirebilirsiniz. İyi çalışmalar.
AKom Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 553 16 Şubat 2014 #67 csevercan1' Alıntı: Mesajımı güncelledim. Diğer hafların derslerini de indirebilirsiniz. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... öncelikle ellerinize sağlık hocam ama güncellemenizi göremedim ?
csevercan1' Alıntı: Mesajımı güncelledim. Diğer hafların derslerini de indirebilirsiniz. İyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla ... öncelikle ellerinize sağlık hocam ama güncellemenizi göremedim ?
sesumut Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,632 16 Şubat 2014 #69 Eline sağlık hocam. Güzel oldu çok teşekkürler paylaştığınız için
csevercan1 Aktif Üye Mesajlar 131 20 Şubat 2014 #73 Birinci sayfada ilk yazdığım mesaj akoluacik hocam
Y yağmurum Site Gezgini Mesajlar 45 7 Mart 2014 #77 öğretmen arkadaşlarım ben bu algoritmanın güncel halini neden göremiyorum. İlk hafta görüyorum sadece ben.
öğretmen arkadaşlarım ben bu algoritmanın güncel halini neden göremiyorum. İlk hafta görüyorum sadece ben.
deniz1429 Site Gezgini Mesajlar 56 21 Mart 2014 #82 Hocam 5 ve 6 lar için ortak bir program değilmi bu.... Bu seneki 5 ler gördükleri programı seneye de görücekler anlamına geliyor gibi....
Hocam 5 ve 6 lar için ortak bir program değilmi bu.... Bu seneki 5 ler gördükleri programı seneye de görücekler anlamına geliyor gibi....
H herohamster Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,903 25 Mart 2014 #83 teşekürler..lab sorunlarınada bir çözüm bulsalarda rahatlasak
csevercan1 Aktif Üye Mesajlar 131 4 Nisan 2014 #85 Re: 2. Dönem 5-6. Sınıf Sınavları 5.Sınıf 6.Sınıf (A-B Gruplu) ve Bep Öğrencileri Sınavlarını http://www.webvezir.com adresinde dersler butonunun altına ekledim arkadaşlar. İsteyenler olmuştu. Sınavı yapmadılarsa bunları kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.
Re: 2. Dönem 5-6. Sınıf Sınavları 5.Sınıf 6.Sınıf (A-B Gruplu) ve Bep Öğrencileri Sınavlarını http://www.webvezir.com adresinde dersler butonunun altına ekledim arkadaşlar. İsteyenler olmuştu. Sınavı yapmadılarsa bunları kullanabilirsiniz. Kolay gelsin.