arkadaşlar 5. ve 6. sınıflar için 2.dönem 1.sınavı örnek soruları hazırlayan var mı?
arkadaşlar 5. ve 6. sınıflar için 2.dönem 1.sınavı örnek soruları hazırlayan var mı?
Mantıklı hocamArkadaşlar her ilin sizlere verdiği senaryolar farklı olduğu için burada paylaşılan her sınavın işinize yaracağını düşünmüyorum. Yapay zekadan destek alarak, kazanımların olduğu tabloyu paylaşıp sınav hazırlayabilirsiniz.
Her il senaryo vermiyor. Her zamanki gibi ana dersler için senaryolar var ama bizim dersimiz için yok.Arkadaşlar her ilin sizlere verdiği senaryolar farklı olduğu için burada paylaşılan her sınavın işinize yaracağını düşünmüyorum. Yapay zekadan destek alarak, kazanımların olduğu tabloyu paylaşıp sınav hazırlayabilirsiniz.
Yine çok güzel olmuş, elinize sağlık.Ekli dosyayı görüntüle 81976
01 Yayınlarının 2. Dönem 1. Yazılı Çalışma Soruları ve Genel Tekrar Videoları için erişim bağlantısı: https://l24.im/HW9Nv
Burası bir forum. Kişiler birbirine yardımcı oluyor. Sınav hazırlamayı bilmemek değil mesele. Hazırlanmış olan sınavlardan kendi kazanımına uyan olursa alır kullanır insanlar. Paylaşan kişilerde kendi rızasıyla paylaşıyor sonuçta. Bu kadar kasmayın hocam. Öğretmene karşı eleştiri falan filan biraz saçmalamışsınız sanki. Forumlar bu gibi paylaşımlar,sorunlar ve çözüm önerileri vs için var zaten.Bekliyoruz diyen arkadaşlar soru hazırlamayı bilmiyor mu çok merak ediyorum. Bazen halkın da eleştirileri haksız değil diye düşünüyorum öğretmene karşı
Burası bir forum. Kişiler birbirine yardımcı oluyor. Sınav hazırlamayı bilmemek değil mesele. Hazırlanmış olan sınavlardan kendi kazanımına uyan olursa alır kullanır insanlar. Paylaşan kişilerde kendi rızasıyla paylaşıyor sonuçta. Bu kadar kasmayın hocam. Öğretmene karşı eleştiri falan filan biraz saçmalamışsınız sanki. Forumlar bu gibi paylaşımlar,sorunlar ve çözüm önerileri vs için var zaten
Hadi kardeşim sen soru beklemeye devam et. Yardım dediğin karşılıklı olur. Neyin ne olduğunu biliyoruz biz merak etme 10 seneden fazla bu forumdayım ben bana mı anlatıyorsun ınsanları.Burası bir forum. Kişiler birbirine yardımcı oluyor. Sınav hazırlamayı bilmemek değil mesele. Hazırlanmış olan sınavlardan kendi kazanımına uyan olursa alır kullanır insanlar. Paylaşan kişilerde kendi rızasıyla paylaşıyor sonuçta. Bu kadar kasmayın hocam. Öğretmene karşı eleştiri falan filan biraz saçmalamışsınız sanki. Forumlar bu gibi paylaşımlar,sorunlar ve çözüm önerileri vs için var zaten.
ben sorularımı hazırladım sınavlarımı yapmaya başladım hocam. paylaşım yapan arkadaşlardan kazanımlarıma uygun olan soruları da aldım ekledim. hepsinden Allah razı olsun. arzu edersen sana da göndereyim hiç problem değil.Siz kendi işin
Hadi kardeşim sen soru beklemeye devam et. Yardım dediğin karşılıklı olur. Neyin ne olduğunu biliyoruz biz merak etme 10 seneden fazla bu forumdayım ben bana mı anlatıyorsun ınsanları.