2.787 öğretmen norm fazlası oldu, sınıflar kapanmayacak...

Kodla Büyü
Sorular: http://www2.tbmm.gov.tr/d24/7/7-4402s.pdf

Cevabımsı yazı: http://www2.tbmm.gov.tr/d24/7/7-4402sgc.pdf

"Bilişim Teknolojileri Dersi'nin kaldırılmasına yönelik çalışma bulunmamaktadır.

Eğitimde Fatih Projesi ile tüm okullarımızın bütün derslikleri teknolojik imkanların en üst düzeyde kullanılacağı sınıflara dönüştürülecektir. Sözü edilen dersliklerimiz hizmet içi eğitim etkinlikleri, vatandaşların ve öğrencilerin bilgi ev iletişim teknolojilerine erişimleri ve bu alanda kendilerini geliştirmeleri gibi nedenlerle kullanılacağından kapatılması söz konusu değildir. "
yani? yine sorulara tam anlamıyla cevap verilmemiş.
 
Yani öldürmeyecekler, süründürmeye devam edecekler.

BT Öğretmenleri için önümüzdeki yıl için planlama yapmayı ve BT öğretmenlerimizin mağduriyetini gidererek bu öğretmenlerimizi aktif olarak eğitim paydaşlarının içerisine dahil edilmesi konusunda ne tür çalışmalar yapacaksınız?

Önergedeki bu soruyu cevaplamamışlar, asıl bizim için önemli yeri esgeçmişler.
 
yazıya bak yazıya dersler kaldırılmadı ama geri de verilmeyecek, bt sınıflarınıda vatandaşlar kullanacak, yani kapanmayacak... al sana cevap...!!!
 
ilköğretim okulları haftalık ders çizelgesinde değişiklik yoktur diyor. bu kuran okumayı falan nasıl koyacaklar acaba. dersimizi kaldırmayacaklar ama seçtirmeyecekler de bence. neyse bekleyip görecez..
 
söylediği cümleleri kendisine söylesek nasıl bir anlam çıkarır acaba :idea:
 
Bilgisayar Ders Saatleri ve Formatör Öğretmenlik konusunca çok ciddi sıkıntılar yaşanmaktadır. Balıkesir milletvekili Ahmet Duran BULUT ,MEB tarafından cevaplanması isteyerek soru önergesi vermiştir. Verilen cevap bilgisayar öğretmenleri tarafından tartışılmaya devam etmektedir. Bu konuda MEB’in daha açıklayıcı ve çözüme yönelik cevapları beklenmektedir.
2012-05-20-ilkogretimde-bilgisayar-dersleri-kaldirilmayacak-ama....jpg

http://www.memurlar7.com/Ozelhaber-ilko ... .-709.html
 
BTFormator' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
Allah belanızı versin diyorum... Hepsi bu kadar...

Bende sana katılıyorum hocam...
ayrıca bu 700 kişilik boşuklarda doğu bölgelerinin ilçeleri falandır. dolayısıyla ildışı işi yalan olacak gibi. s_kajmeran'ın mesajına katılmamak elde değil.
 
Böyle haberleri okuyunca istemdışı bakanından bürokratına benim gibi söven var mı acaba merak ediyorum :mrgreen: Okuduğum gibi küfretmeye başlamışım sonra ne oluyor diye etrafıma bakındım :)
 
Geri
Üst