2.000.000₺ ile yatırım tavsiyesi

Kodla Büyü
Hocam kripto çok oynak türk insanına pek uygun değil daha gidecek yolu var ama insanı yorar herkes yapamaz. Benim tercihim altın ve gümüş zaman kimin haklı olduğunu gösterecek. Ben teknolojiyi inkar etmiyorum çok abartıyorlar fiyatını şişiriyorlar. .com balonuna bak aynısını yapay zeka ve blookchain teknolojisine yapıyorlar. Şişirip patlatıyorlar. Elinde kalır. Ben yavaş yavaş artan yıllarca kendini ispatlamış altından yanayım. Zaman bakalım kimi haklı çıkaracak.
bu yazdıklarınıza katılıyorum hocam ama şunu ekleyerek, param değer kaybetmesin risk sevmiyorum diyenler için altın gümüş doğru hedef olabilir, ben kripto piyasasının çok değişeceğini bitcoin in değer kaybedeceğini, gerçek teknoloji blokchainlerinin fırsat olduğunu düşünüyorum ama bunlar hangileri kestirmek zor. %95 i dolandırıcılık onu kabul ediyorum, batanlar açgözlü olanlar.

Cihat çiçek, tunç şatıroğlu, devrim akyil vs izleyin sonra aklınıza yatan yatırımları yapın. Kendi aklınızla yapın ama. Bir de her yatırım herkese uymaz . Strese gelen bünyeniz var mı? Portföy yapın ppf fon borsa altin gumus blockchain coin vs .. Kiraci konusunda şu an yasalar kiracidan yana davalar çok uzun sürüyor tanıdık bildik biri varsa o zaman olabilir.

Cihat çiçek, tunç şatıroğlu, devrim akyil vs izleyin sonra aklınıza yatan yatırımları yapın. Kendi aklınızla yapın ama. Bir de her yatırım herkese uymaz . Strese gelen bünyeniz var mı? Portföy yapın ppf fon borsa altin gumus blockchain coin vs .. Kiraci konusunda şu an yasalar kiracidan yana davalar çok uzun sürüyor tanıdık bildik biri varsa o zaman olabilir.
benim 2 milyonum olsa gezme tozma yeme eğlenme için harcardım 1+1 alıp paramın üstünde millet tepinip hoplayıp rahatlayacağına ben yerim ben rahatlarım

benim 2 milyonum olsa gezme tozma yeme eğlenme için harcardım 1+1 alıp paramın üstünde millet tepinip hoplayıp rahatlayacağına ben yerim ben rahatlarım
Hocam direkt yersen bitecek tekrar bulamayacaksın. Memur kiracın olsa sorun çıkma ihtimali yüzde kaç? Çevremde bir sürü memur kiracı arkadaşım var. Ev alana kadar ben de yıllarca kiracılık yaptım. Ayrıca oturduğum binalarda farklı farklı mesleklerden bir sürü kiracılar gördüm. Sorun çıkan belki yüzde bir bile değildir.

Hazıra dağlar dayanmaz.

Güvenilir bir firma ve tabi bayyi anlayışı ile "%40" en az iskonto verirler; SSD veya da M2Sata disk alsın, yine faturalı markalı olabilir. üzerinden 6 ay geçti 450 TL bandında olan SSD diskler şuan 1100TL'yi gördü. (bir bilişimci süzgeci)

destekleyen edit:

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    4.7 KB · Görüntüleme: 38
  • 2.webp
    2.webp
    55.3 KB · Görüntüleme: 39
Uygun 1+1 ev olabilir, kiraya verilebilir.Benim oturduğum yerde 500 bine vardı bakın sadece 4 sene içinde bu ev şu an 2 milyon oldu alamıyorum.Yani ev kazandırır.Enişte geçen yaz 2 milyona sıfır yazlık aldı dayadı döşedi yaz sezonu günlük 7 bine kiraya veriyor.
Kiracı kafa ağrıtır, kripto, hisse belirsiz diyorsanız 1,5 milyona yapı kredi aylık 46 bin lira veriyor bu hafta içi hesaplattım ve net rakam.Kalanına da dolar alır koyardım.Yatırım tavsiyesi değildir.

ilksms
Geri