1999 unu 70 s sizce ne olur

Kodla Büyü
offf..
hocam 8000 tlye uno alınır mı yaa..
kesinlikle uno alacağına tipo al..
kafan rahat eder..
8000 tlye klimalı, ön camları otomatik, lpgli, hidrolik direksiyonlu tipo alırsın çok rahat..
kesinlikle unoya o parayı vermeyin!!!

hocam otomatik ön cam hidrolik direksiyonlu modeller unolarda da var. tipolar da bana hep çok kazma ve gereksiz büyük bir araba gelmiştir.

tavsiyem, hidrolik direksiyon mutlaka olsun. 1.4 70 sx ie modellerine bakmanızı tavsiye ederim. bende 1.4 palio var ama 1.4 uno bendekinden az yakıyor. çekiş mekiş sorunu falan da yok. görüş açısı da çok iyidir unoların.

kafan o arabaya yatmadıysa onu alma hocam. unolardan bol birşey yok. 8000 tl normal fiyat.

umaykut' Alıntı:
offf..
hocam 8000 tlye uno alınır mı yaa..
kesinlikle uno alacağına tipo al..
kafan rahat eder..
8000 tlye klimalı, ön camları otomatik, lpgli, hidrolik direksiyonlu tipo alırsın çok rahat..
kesinlikle unoya o parayı vermeyin!!!

hocam haklı o fiyata kesinlikle uno alınmaz..tipo da bence düşünmeyin o da artık tedavülden kalkmış bir araba...arkadaş yakın zamanda polio aldı 99 model 9000tl ye...

tinyamasisurum0' Alıntı:
hocam otomatik ön cam hidrolik direksiyonlu modeller unolarda da var. tipolar da bana hep çok kazma ve gereksiz büyük bir araba gelmiştir.

tavsiyem, hidrolik direksiyon mutlaka olsun. 1.4 70 sx ie modellerine bakmanızı tavsiye ederim. bende 1.4 palio var ama 1.4 uno bendekinden az yakıyor. çekiş mekiş sorunu falan da yok. görüş açısı da çok iyidir unoların.

kafan o arabaya yatmadıysa onu alma hocam. unolardan bol birşey yok. 8000 tl normal fiyat.

merak ettim 1.4 uno ne kadar yakıyomuş?
bide bi şey sorucam bir onu max kaç km hız yapar?
ben tipoyla 202 yaptım da..
ş.içi lpgde 160 krş yakıyordu benim tipo..
fiyatının en iyi arabasıdır bence tipo..

Arkadaşım ben uno 97 model kullandım. Şu an 2000 focus kullanıyorum. Focus unodan biraz daha fazla yakıyor. Fakat uno'nun 93-94 model bir brodway'den daha fazla yaktığını belirteyim (çok az). Ben unoyu önermiyorum. Kutu gibi bir araba. Süspansiyon ondan daha kötü başka araba olduğunu tahmin etmiyorum. Kesinlikle sadece ve sadece asfalt yolda kullanmalısın. Yoksa çok rahatsız edici olur. Yinede ilk arabamdı uno, benim rahatca, seri ve kullanımı rahat bir arabada şoförlük öğrenmeme sebep oldu. Bence eğer illakide unoyu düşünüyorsan onun yerine brodway bak.

98 model düz unomu 6750'ye sattım. ister inanın ister inanmayın lpg'liydi ve şehir içi 10 kuruş uzun yolda 7 kuruş yakıyodu

97 uno sxie kullanıyorum lpgli istanbulda ş.içi 20 krş ş.dışı 13-14 krş yakıyor geçen sene aldım 7100 tl ye memnunum ama yazın uzun yola giderkene sıcaklıyorum gece yola gitmeye cesaret edemiyorum ondan dolayı satıp klimalı bir araba alacam
düşünürsen konuşabiliriz

hocam 5 bin olursa alınır:) ayrıca 8 bin tl vermisin madem. ustune 2 bin daha koy 10 bin tl ye corolla 1.3 bak 96 model bulursan super olur.hemde birkac sene sonra satarken hemen hemen hic zarar etmezsin

BBNET
Geri