Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
19 Mayıs günü Lise de program yapılacakmış. O saatlerde lisede BTR görevim var. Gitmem zorunlu mu arkadaşlar ? Ben değil diye biliyorum da. Net bir bilgi alayım diye yazdım.
Ortaokuldayım ben.. O gün program yok bizde.. Bana görev de verilmedi ki verilse de almazdım. O yüzden ben gitmiyorum. Neden diye zorlarlarsa ben de hasta olurum o gün
ben de gitmeyeceğim hocam. hiç sormadım bile. 23 nisan ve 29 ekimde btr görevim liseyeydi o gün. ben kendi okulumdaydım .. mantiken de kendi okulumuzdaki törenlere katılmak gerekir sanırım.
bu konunun net bi dayanağı var mı hocam? ben de 5 gün lisede görevliyim, kadrom ortaokulda...
Giderim diye düşünmüştüm, bütün öğretmenler gelecek sanırım.