erdogan_y Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 11 Kasım 2010 #1 http://letitbit.net/download/9536.a..._Vista_Education_Illustrator_Sources.rar.html 778,6 MB --->tek link fileserve: Real_Vista_Education_Illustrator_Sources.part1.rar Real_Vista_Education_Illustrator_Sources.part2.rar Real_Vista_Education_Illustrator_Sources.part3.rar Ekli dosyalar icon.jpg 392.3 KB · Görüntüleme: 2,204
http://letitbit.net/download/9536.a..._Vista_Education_Illustrator_Sources.rar.html 778,6 MB --->tek link fileserve: Real_Vista_Education_Illustrator_Sources.part1.rar Real_Vista_Education_Illustrator_Sources.part2.rar Real_Vista_Education_Illustrator_Sources.part3.rar
K kafkas Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,917 11 Kasım 2010 #3 çok makbule geçti. Allah razı olsun. saygılar
S serdar1406 Üye Mesajlar 14 12 Kasım 2010 #10 ellerine sağlık arkadasım ındırmeye calısıyorum. fakat cok yavas bu server baska bıryerlere parcalıyarak yukleme sansın var mı acaba?
ellerine sağlık arkadasım ındırmeye calısıyorum. fakat cok yavas bu server baska bıryerlere parcalıyarak yukleme sansın var mı acaba?
ozkansedef Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,058 12 Kasım 2010 #13 teşekkürler ama buradan dosya nasıl indirilecek? Çözemedim bir türlü.
emrahgunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 12 Kasım 2010 #14 Hocam indirmek için uğraşıyorum çok teşekkürler paylaşımınız için... :+1:
serhatdemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 12 Kasım 2010 #15 Sağda ücretsiz butonunu tıkla hocam. Sonra açılan pencerede Download on Slow speed butonunu tıkla. saniye geri sayıyor sonra resim çıkıyor kodu sol taraftaki şifre girin boşluğuna yazıyorsun Dosyayı indire basıyorsun. Bu kadar.
Sağda ücretsiz butonunu tıkla hocam. Sonra açılan pencerede Download on Slow speed butonunu tıkla. saniye geri sayıyor sonra resim çıkıyor kodu sol taraftaki şifre girin boşluğuna yazıyorsun Dosyayı indire basıyorsun. Bu kadar.
serhatdemir Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 12 Kasım 2010 #16 Hatta şifre bile istemedi bu dosya için Saniye sayan yerde dosya adresi diye bir buton açıldı ona tıkladım indirmeye başladı.
Hatta şifre bile istemedi bu dosya için Saniye sayan yerde dosya adresi diye bir buton açıldı ona tıkladım indirmeye başladı.
ozkansedef Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,058 12 Kasım 2010 #17 teşekkürler serhatdemir hocam
emrahgunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 352 12 Kasım 2010 #19 Yüzde % 15 oldu umarım kesintisiz indirebilirim fenada uykum geldi 8)
K kwr_kwr Aktif Üye Mesajlar 192 12 Kasım 2010 #22 teşekkür ederiz zorlu bir indirme süreci beni bekliyor
erdogan_y Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 387 23 Kasım 2010 #28 serdar1406' Alıntı: ellerine sağlık arkadasım ındırmeye calısıyorum. fakat cok yavas bu server baska bıryerlere parcalıyarak yukleme sansın var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Tek link yavaş olduğu için yeni linkler eklenmiştir. :wink:
serdar1406' Alıntı: ellerine sağlık arkadasım ındırmeye calısıyorum. fakat cok yavas bu server baska bıryerlere parcalıyarak yukleme sansın var mı acaba? Genişletmek için tıkla ... Tek link yavaş olduğu için yeni linkler eklenmiştir. :wink: