SerkanF1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 14 Mart 2012 #1 Top ve Tüfek seslerini arka arkaya ekleyerek karma bir ses oluşturdum 18 Mart programı için. Umarım işinize yarar... :++: Ekli dosyalar silah sesleri.rar silah sesleri.rar 2.6 MB · Görüntüleme: 3,329 toptufek5dk.rar toptufek5dk.rar 5.6 MB · Görüntüleme: 4,440
Top ve Tüfek seslerini arka arkaya ekleyerek karma bir ses oluşturdum 18 Mart programı için. Umarım işinize yarar... :++:
G gknerdogan Aktif Üye Mesajlar 141 14 Mart 2012 #4 saol hocam acayip işe yaradı. tamda bunu arıyordum. iyi ki bilgisayar bilişim var valla. imdadımıza yetişiyor hemen keşke meb de böyle olsa
saol hocam acayip işe yaradı. tamda bunu arıyordum. iyi ki bilgisayar bilişim var valla. imdadımıza yetişiyor hemen keşke meb de böyle olsa
SerkanF1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 14 Mart 2012 #6 Önemli değil. Toptüfek seslerinin 6dk uzatılmış halini ekledim...
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 15 Mart 2012 #11 çok tşkler lazımdı iyi oldu..bide bana asker yürüyüş postal sesleri lazım..rap rap rap )
SerkanF1 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 390 15 Mart 2012 #12 tcoalngsau' Alıntı: çok tşkler lazımdı iyi oldu..bide bana asker yürüyüş postal sesleri lazım..rap rap rap ) Genişletmek için tıkla ... Hocam yardımcı olmak isterdim ama bir çok ses efektim var ama postal sesi yok malesef Onu ancak askeri yürüyüş videolarından bulabilirsiniz... Kuzey Kore Ordusunun postal seslerini alma da http://www.youtube.com/watch?v=0VRogBYZ8KQ
tcoalngsau' Alıntı: çok tşkler lazımdı iyi oldu..bide bana asker yürüyüş postal sesleri lazım..rap rap rap ) Genişletmek için tıkla ... Hocam yardımcı olmak isterdim ama bir çok ses efektim var ama postal sesi yok malesef Onu ancak askeri yürüyüş videolarından bulabilirsiniz... Kuzey Kore Ordusunun postal seslerini alma da http://www.youtube.com/watch?v=0VRogBYZ8KQ
M myscream Site Gezgini Mesajlar 60 28 Şubat 2013 #17 Buda benim çalışmam görsel olarak patlama sahneleri ekledim. Öğretmen arkadaşlar tiyatro gösteri sırasında oynatmak için istemişlerdi.Umarım işinize yarar İyi çalışmalar... Ekli dosyalar patlama.rar patlama.rar 1.4 MB · Görüntüleme: 202
Buda benim çalışmam görsel olarak patlama sahneleri ekledim. Öğretmen arkadaşlar tiyatro gösteri sırasında oynatmak için istemişlerdi.Umarım işinize yarar İyi çalışmalar...
tcoalngsau Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,759 1 Mart 2013 #18 flash suum isteyenler buyrun post1162066.html#p1162066
A aydınDr Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,554 8 Mart 2016 #22 Emeğiniz için tebrikler Paylasiminiz için teşekkürler