Kim işini bedavaya yapıyor arkadaşişiniz gücünüz ek dersi düşünmek
Paracı bir insan değilim ancak işi ucuza yapan ya da bedavaya yapan insanlara değer verilmiyor yaptıkları işe de saygı duyulmuyor
Kim işini bedavaya yapıyor arkadaşişiniz gücünüz ek dersi düşünmek
Hocam normalde herkes okula geliyordu ve ek ders alıyordu. Tüm öğretmenler belirli saatlerde okula çağırılır.Bence seminer dönemi gibi ek ders verilebilir.Ben uzatılacağını düşünmüyorum. Fakat aklımda deli sorular.
Telafi dersimiz olmasa bile okula gidecek miyiz(tüm öğretmenler için geçerli)?
Gideceksek ek ders alacak mıyız (seminer dönemi gibi)?
Telafi dersi olmayanlara ek ders verirlerse dersi olanlar da aynı ek dersi mi alacaklar?
Bu belirsizlikleri ortadan kaldıracak açıklamalar yapılmalı artık. Kimse ne yapacağını bilmiyor?
seminer yok hocam, bakan bey açıkladı, tabi sürpriz bir karar çıkmazsa.Hocam normalde herkes okula geliyordu ve ek ders alıyordu. Tüm öğretmenler belirli saatlerde okula çağırılır.Bence seminer dönemi gibi ek ders verilebilir.
üc kuruş ekdersin basini yemek icinmi yapiliyor bunlar kafamda sorular sorular sorular.seminer yok hocam, bakan bey açıkladı, tabi sürpriz bir karar çıkmazsa.
Ankara için uzatılacağı söyleniyor arkadaşlar. Ben pek ihtimal vermiyorum ama öyle bir haber geldi
Hocam ilçe formatöründen gelen bilgi. Ama tabi bukadar kosa sürede sonuç alamazlar gibi geliyor çünkü normal görevlendirme için bile 1 ay bekliyoruz nerdeyseSağlam bilgi mi?
Ankara özerk cumhuriyet değil ya hocam uzarsa herkesin uzarAnkara için uzatılacağı söyleniyor arkadaşlar. Ben pek ihtimal vermiyorum ama öyle bir haber geldi
Hocam bizde yani bizim olurda dönem sonu yazmıyor . 18 Haziran tarihi var olur da o yüzden devam edemiyoruz .dönem sonu yazan il varsa o devam eder zaten çünkü dönem bitmediDiğer branşlarda bir okula görevlendirme gidenlerin yazısında aynı bizim yazımızda olduğu gibi "dönem sonuna kadar" ibaresi olmasına rağmen onlar için tekrar görevlendirme yazısı ihtiyaç hissedilmezken iş bize gelince değişiyor.
Hocam ben ankara özerk falan demedim zaten tam tersine büyük ihtimal beceremezler dedim yukarıyı okuduysan. Ayrıca btr zaten her ilin valiliğince ayrı ayrı yapılan bir görevlendirme. Benim valiliğim uzatır,seninki uzatmaz herkesinki nasıl uzayacak. Eğer bakanlıktan bunla ilgili bir yazı bekliyorsan onuda çok beklersinAnkara özerk cumhuriyet değil ya hocam uzarsa herkesin uzarİl BTR uzatılmıyor dedi . Ancak şahsi düşüncem sorulacak olursa bence bizim görevlendirmenin 18 inde bittiğini yukardaki yetkililer bilmiyor adamlar ne bilsin kim ne zaman gelip gidiyor . İl koordinatörlerinin bunu 81 il için söylüyorum zamanında bakanlığa bu iş ne olacak şeklinde bilgilendirip bir uyandırmaları gerekiyordu . Ha arkadaşlar belki de yaptı bu işi bilemeyiz . Aman biterse bitsin de denmiş olabilir . Pazar akşamı bir whatsap mesajı ile 2 temmuza kadar devam da diyebilirler şaşırmam. Demezlerse de ders saatimde gider gelirim turist gibi evime dönerim
Maalesef ilden ile fark var hocam. Mesela bizim il için yarın son denildi..Evet Ankara’da btr uzatılmış . İlden ile farklılık olmaz inş.
Hangi il sayın hocamMaalesef ilden ile fark var hocam. Mesela bizim il için yarın son denildi..
çünkü bizim branş mensuplarını kimse sevmiyor ama sıkışınca da ilk bize koşuyorlar malesef zümrelerimizde kendini ağırdan satmak geçmişte yaptıkları saygısızlıkları hissettirmek yerine canla başla hemen yardımcı oluveriyorlar.Diğer branşlarda bir okula görevlendirme gidenlerin yazısında aynı bizim yazımızda olduğu gibi "dönem sonuna kadar" ibaresi olmasına rağmen onlar için tekrar görevlendirme yazısı ihtiyaç hissedilmezken iş bize gelince değişiyor.
TokatHangi il sayın hocam
Ankara özerkmiş hocam hakkını helal etHocam ben ankara özerk falan demedim zaten tam tersine büyük ihtimal beceremezler dedim yukarıyı okuduysan. Ayrıca btr zaten her ilin valiliğince ayrı ayrı yapılan bir görevlendirme. Benim valiliğim uzatır,seninki uzatmaz herkesinki nasıl uzayacak. Eğer bakanlıktan bunla ilgili bir yazı bekliyorsan onuda çok beklersin
18 Haziran - İstanbulArkadaşlar görevlendirme onayınızdaki tarihlere dikkat edin. Örneğin İzmir'de 22 Şubat - 30 Haziran 2021 tarihleri için Valilik onayı alınmıştır.
Ankara özerkmiş hocam hakkını helal et![]()
Kayseri BTR bitiş tarihi dönem sonu yazıyor vali onayında. Ama Kayseri İl Mem de görevli arkadaşlar 18 inde bitirmeye çalışıyorlar galiba, çünkü net açıklama yapılmıyorArkadaşlar görevlendirme onayınızdaki tarihlere dikkat edin. Örneğin İzmir'de 22 Şubat - 30 Haziran 2021 tarihleri için Valilik onayı alınmıştır.
Dönem sonu da muallak hocam çünkü dönem bitiyor bugün, kalan iki hafta telafi. Yegitek in bu konuda aciklama yapması lazımdı, devam edin ya da uzatmayın diye ama kimsenin umrunda olmadığı için biz de kendi kendimize yorum yapıyoruz uzar mı uzamaz mi diye.Kayseri BTR bitiş tarihi dönem sonu yazıyor vali onayında. Ama Kayseri İl Mem de görevli arkadaşlar 18 inde bitirmeye çalışıyorlar galiba, çünkü net açıklama yapılmıyor