Listedeki okulların 9. Sınıf öğrencileriyle tüm öğretmenlerine verilecek.cahraz' Alıntı:biz formatör öğretmenler tablet alacakmıyız onu merak ediyorum.yani öğretmenlerede verilecek mi?
Altyapı kurulumu ve teslim almaları tamamlanan okullara gelecekti hesapta. Erzurum'da daha fazla okul var. En azından benim teslim aldığım 4 okul var. Ben de anlamadım neden eklememişler. İlerleyen haftalarda muhtemelen diğer okullara da gelecektir.kgunduz' Alıntı:bakıyorum da listede küçücük bayburtun bütün liselerine dağıtım yapılırken Erzurumda neden 2 okul mehmet
yani bizler gorevlendirme btr oldugumuz icin alamayacagiz diyorsunuz.mehmetural' Alıntı:Listedeki okulların 9. Sınıf öğrencileriyle tüm öğretmenlerine verilecek.cahraz' Alıntı:biz formatör öğretmenler tablet alacakmıyız onu merak ediyorum.yani öğretmenlerede verilecek mi?
bununla alaklı bir bilgim yok.gzegen' Alıntı:yani bizler gorevlendirme btr oldugumuz icin alamayacagiz diyorsunuz.mehmetural' Alıntı:Listedeki okulların 9. Sınıf öğrencileriyle tüm öğretmenlerine verilecek.cahraz' Alıntı:biz formatör öğretmenler tablet alacakmıyız onu merak ediyorum.yani öğretmenlerede verilecek mi?
valla gözümüz kalır gibi herkeze dağıtırken tablet alamazsak,bence ücretli öğretmenler de alacaksa bizde alabiliriz.uysal_rockci' Alıntı:bizim okul da listede yok
Tahminim bizler görevlendirme olduğumuz için resmen tablet alamayacağız.
yedek medek denk gelirse bilmiyorum![]()