ct442002' Alıntı:Tam oalrak neresi hocam,
bari biz dikkat edelim...
hocam kanıt olamdan ceza verebilirlermi hiç sordunuzmu?bi avukata danışsaydınızg.cetin.66' Alıntı:geçmiş olsun hocam , siz en azından radara girmiş ve fotografını hatıra diye elinize almışsınız adamlar kars merkezde arac kulanırken cep telefonu ile görüşüyormusum dıye karsa ayak bastıgım gun kesmısler cezamı foto istiyom yok şahıt delil yok oğlu yok cezayı yedıgımle kaldımsanarsınız arac kullanırken bır benım elefonla konusan
![]()
ctrl+alt+delete' Alıntı:hocam kanıt olamdan ceza verebilirlermi hiç sordunuzmu?bi avukata danışsaydınız
Akıllı telefon smartphone için radar porgramımı var? İşe yarıyormu?tcoalngsau' Alıntı:yasal değil ama artık smartphone var herkeste.yükleyin radar programını yaklaşmadan haber versin![]()
aslında en güzeli yavaş gitmek tabiki..Allah korusun.
daha bugün 122 ile radar cezası yedim. polis radara yakalandınız dedi. kaçla dedim 122 dedi. şaka yapıyo sandım ciddiymiş. sonra bende ya biz çocukları 43-44 ten geçiriyoruz sizde hiç insaf yokmuş dedim. güldü ve cezayı yazmaya devam ettidenizlerb' Alıntı:121 'e ceza yazmıyorlar. 122 den itibaren yazıyorlar. kılpayı cezayı yemişsin.
72 km???ilk3r' Alıntı:Oda birşeymi ben 72 km hız ile 2 şubatta 343 tl radar cezası yedim. Hatta polis yanımda göstere göstere yazdı.
ilk3r' Alıntı:Oda birşeymi ben 72 km hız ile 2 şubatta 343 tl radar cezası yedim. Hatta polis yanımda göstere göstere yazdı.
..COBOL' Alıntı:72 km???ilk3r' Alıntı:Oda birşeymi ben 72 km hız ile 2 şubatta 343 tl radar cezası yedim. Hatta polis yanımda göstere göstere yazdı.
o nasıl oluyor?
ildenebiyan55' Alıntı:geçen ayna programında amerikada kırmızı ışıkta geçmenin cezası 500 $ diyor.
bence en düşük ceza 1000 tl den başlamalı ve adaletli herkese eşit, ayrıcalık tanınmadan uygulanmalı