16-19 Arası araç bakıyorum

Kodla Büyü

pehepe

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 16-19 bin arası satlık araç arıyorum.. Arabasını satan varsa görmek isterim. Accent ,fiat marea , megane 1 önceliklidir.

Arkadaşım kesinlikle hyundai elantra al. Accent e beş basar araba. Geniş, yol tutuşu iyi, özellikli. Motoru 1,6 ve 107 beygir. Yakıtı inan çok cüzi farkediyor olabilir. O da kilodan, elantra tüple 1360 kg. 2004-2006 kasasını 20-21 e alırsın. Pişman olmazsın emin ol.

patlıcan' Alıntı:
Arkadaşım kesinlikle hyundai elantra al. Accent e beş basar araba. Geniş, yol tutuşu iyi, özellikli. Motoru 1,6 ve 107 beygir. Yakıtı inan çok cüzi farkediyor olabilir. O da kilodan, elantra tüple 1360 kg. 2004-2006 kasasını 20-21 e alırsın. Pişman olmazsın emin ol.

Elentralar gerçekten iyi araçlar bende niyetlendim ama acaba otomatiği nasıl__? parça-anlayan usta sıkıntısı olur mu?? Cesaret edemedim...Hocam sen kullanıyomusun??Bir de LPG de uyumlu mu?

patlıcan' Alıntı:

Hocam temiz bulursam neden olmasın :) ama 21 e kadar çıkamam malesef..

Yaza satmayı düşünüyordum ama ilgilenirseniz Hyundai Accent Admire 2005 176000 km de Crdi(dizel) gümüş renk aracımı satabilirim. Fiyatı 19.000 gibi düşünüyorum. Değişeni yok, 2-3 parça boya çıkar. İlgilenirseniz PM den detayları görüşebiliriz.

eskiden 16-19 bine çok güzel arabalar alınıyordu.. şimdi aynı fiyattaki arabalar 3-4 bin fazlasına satılıyor.. Örneğin makyajlı kasa Megane I.. çok güzel orta sınıf sağlam arabadır.. eskiden 15-20 bin aralığındayken şimdi uçtuuuuu 20-25 bin arası aralığa çıktı...

yadigartbaykal' Alıntı:
arabamı sattım ben de takipteyim, şöyle güzel, temiz, masrafsız bir araba denk gelirse paylaşırsanız çok seviriz :)

Nasıl bir arac bakıyorsunuz hocam marka model fiyat? Bende arıyorum bana uymayan belki size uyar paylaşırım sizinle

yadigartbaykal' Alıntı:
benim için 1 yıl masraf açmayacak bir araba yeterli olur, değişeni olmasın, boyası da tavan,kaput ve bagajda olmasın, onun dışında marka model çok önemli değil. İlla her arabanın alıcısı çıkıyor. Bir de dünya barışı istiyorum o kadar :)

Valla hocam aradığın arabayı bulursun bu dünyada belki de barış işi yaş biraz başka dünyalara bakacan artık :) geçen baktığım bir aracın linkini yolluyorum temiz bir aractı pazarlık etmediği için almadım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6954/detay

yadigartbaykal' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-full-plusfull-seat-ibiza-1.4-benzin-plus-lpg-201704798/detay/
buna niyetlendim fakat tavanda vernik atması varmış, alınır mı alınırsa 1 yıl sonra satılabilir mi, daha önce karşılaşanlar, tecrübesi olan var mı

Tavanda boya olabilir hocam almaya niyetliysen iyi bir ustaya göster derim yada servise,

1999 model opel astra 195 bin km bir parça boya var. benzinli. lpg hiç takılmamış. 18500 tl

özkaleli hocam aracımı sordu ona özelden yazdığım cevaptır.

hocam plakası değişmedi ben yakın öğretmen arkadasımdan aldım şimdi okul müdürü isteyene özelden telini ve ismini verebilirim

araçta 1 tl dahi hasar kaydı yoktur.

araç tüplü tüpun beynı ve enjeskyonu atiker sıfır olarak değişti

focus comfort 2003 sedan model gümüş gri(en tutalan renk) extra güvenlik paketli 194000 km

aracta ne varsa üstündedir hocam yani 3-4 yerde park halindeki sürtmeler sonucu çizikler vardır. aracın orjinalliği bozulmasın diye işlem yaptırmadım. onun haricinde herhangi birşey yoktur. Hocam park sonucu çizilmeler harici araçta bişey yoktur ne varsa üstünde ben orjinalliği gitmesin diye yaptırmadım dokundurmadım

araçta yedek parça olarak ne varsa hepsi değişmiştir. baskı balata triger(2000 km sonra değişse iyi olur )bobin kabloları akü aklına gelecek ne varsa tüpün beyni enjektörü yani ustaya götürürsen anlarsın zaten

hocam aracın içi tertemizidir c.tesi ilana vereceğim inş. resimleri çekip

fiyatıda 23000 tl

muayesini yazın yaptırdım

hocam değişen kesinlikle yok

alırken boya yok biliyordum çankırıdaki kapaortacıda bakmıştı bişey yok demişti. Arabadan iyi anlayan yakın arkadasım sol kapıda local boya var dedi göz kararı sadece ondan emin değilim

acele etmezsiniz 3-4 hafta sonra satacağım

4 adet kış lastiği vardır üstünde (yazlık yoktur)

hocam araç km sinin cogu ankara -polatlı yolunda yapılmıştır.

motoru cok iyi özgan oto ankara recep usta(ford servisinden cıkıp kendi işyerini açmış 10 yıl once) ki baska ustaya götürmem sorabilirsin yusuf hocanın focus nasıl diye sorarsan yada istediğin bir ustaya götürürsen anlarsın hocam 5354532007

benım telim de özelden verebilirim

hocam arac temiz ben 2010 üstü araç alacağım yine focus alacağım için satıyorum

Opel Astra 1.6 Clasic kilometre 197 bin, 2001 model beyaz araç büyük olduğu için zorlanıyorum değiştirmek istiyorum düşünen varsa mesaj atabilir ilan vermedim daha o yüzden link yok

Ben aracı sattım ilana vermeden gitti bugün kendi teyzemın oğluna 23000 tl ye verdim Salı devir işlemi var

kalelibilişim' Alıntı:
Hocam o modellerde motor ekotek motor mu? Ruhsatta motor gücü kaç kw yazıyor? kasa hangi kasa önden resim lütfen.
ben çok anlamam :) mesaj ile mail adresinizi atarsanız ruhsat remi dahil gönderebilirim

BBNET
Geri