15000 TL'ye kadar corsa ama hangi corsa?

Kodla Büyü

boteakif

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar araba almayı düşünüyorum. Max. 15000 lira verebilirim. İlk arabam olacak kısmetse... Sordum, araştırdım Opel Corsa almaya karar verdim. Sizlere sorum bu fiyata kadar nasıl bir corsa önerirsiniz? Az yakması tercihimdir dizel mi, benzin&lpg mi almalıyım? Şu aralar mı almalıyım yoksa yazın daha mı iyi fiyatlara bulurum? Bir de vites olayı olarak manuel, otomatik, triptonik?
Son olarak hangi alt modeli önerirsiniz? Şu 1.2 Comfort, 1.4 Sport, 1.7 DTI falan :)

çok şirinmiş ben mi alsam :P
ama km si fazla bence hocam, biraz daha fazla ver km si 50000'den fazla olmasın...
dizel almanı öneririm,
diğer bir önerim araba alma ev al :D

1.3 dizel al manuel al. Uzun süre binici isen hatasız al. Uzun yola gideceksen alma. şehiriçinden dışarı gitmiyorum diyorsan al. yazı bekleme araba fiyatları yaza artar. beyaz al boyada rutuşluk iş gerektimi eline al fırçayı beyaz boya ile rutuşla, metalikte bu şansın yok.
Şayet ben 90 ı geçerim duramam 90 larda filan diyorsan alma sürüş rahatlığı açısından. Yok 90 ı geçemeyen adamım zaten diyorsan 1.2 benzinlilerinden bile alablirsin lpgli araçın şehiriçi tüketimi kadar benzin yakıyor. 2005 modeli var babamda

hangi arabayı alırsan al önden darbe olmamış olanını al. bu arada kötülemek gibi olmasın ama o fiyata temiz corsa bulamazsın. palio bakmanı öneririm. yeni kasa dizel bulabilirsin 2005-2006 model.
bu arada 1.7 modeli 3 kapılı. benzinli ise 1.2 dizel ise 1.3 alın.

corsa dan dilim yandı :) 2006 corsa cdti silverline modeli vardı 75000 de araba beni 2 defa yolda bıraktı ikiside beyin arızası opelde beyin arazları moda 1500 den fazla param gitti. çekici ömer üstünde o soğuklarda neler çektim:D. opelbeyintamiri@hotmail.com adamlar msn adresi bile açmış, bir BT Öğretmeni tavsiyesi alma ::)
o fiyata nissan almera 2004 modeli var 1,5 tekna taş gibi maaşallah 130 binde olmasına rağmen bir öksürüüğünü duymadım görmedim...

bu fiyatlara corsa biraz zor bulursun hocam.bende yaklaşık 1 aydır hergün corsa arıyorum ama yok yok yokk :( tati hocam demeyin öyle yaa.beyin arızası falan.sırf bu yüzden sıfır almak istiyorum ben ama param yetmiyor :(

Hocam bende 2001 1.4 elegance var..şunu söyleyeyim arabamla ne yollara ne virajlara ne süratlerle girdim çıktım.yol tutuşu, sürüş keyfi..Allah' a şükür hiç bir sıkıntım da olmadı..birkaç ay önce tüp taktırdım..kısacası ben tavsiye ederim..bi hatırlatma; eğer çocuk sahibi bir aile iseniz size küçük gelebilir, almadan önce mutlaka expertiz raporunu al derim, genel itibariyle sahibini birebir tanımadıktan sonra ikinci el dizeli de pek tavsiye etmezler..şimdiden hayırlı olsun..( bu mesajı yazarken bilgisayarmax hocam yazmış fiyat konusuna gelince, onun da dediği gibi fiyat aralığını bilmiyorum ama ben şimdi satsam 16dan bir kuruş aşağı olmaz derim)

silverline dan önce de 2004 model 1.0 motor esentia modeli vardı bedavaya almıştım :) 12,750 onda bir problem yoktu ama silverline araba özellikli olunca dertleri de artıyor yakıt konusunda müthiş 160 tl 1200 km yol yaptım tma bir sene önce, msn adresi açılmış demek problemleri çok ki, tavsiyem japon ve alman :) (opel hariç). 2 yılda 5 araba değiştim ilk citroen di ama küçük ve yetersizdi 1 yıl kullandım :) sonra polo 2002 aldım çok memnundum problemsizdi 3 ay kullandım, corsa aldım 1.0 motor araba sollayamıyordum :D 5 ay kullandım ama problem çıkarmadı, corsa silverline kullandım 2006 model beynimi yedi beyin arızasıyla 4 ay kullandım, nissan almera 1,5 tekna 2004 model siyahını aldım 6 aydır dahada kullnıyorum çok iyi araba ama benzinli tüp takmak laazım ankaraya git gel 900 km 250 tl,
bu arada arabalarımın hiç birinden zarar etmedim kar ettim :)
umarım faydalı olmuştur

tati' Alıntı:
silverline dan önce de 2004 model 1.0 motor esentia modeli vardı bedavaya almıştım :) 12,750 onda bir problem yoktu ama silverline araba özellikli olunca dertleri de artıyor yakıt konusunda müthiş 160 tl 1200 km yol yaptım tma bir sene önce, msn adresi açılmış demek problemleri çok ki, tavsiyem japon ve alman :) (opel hariç). 2 yılda 5 araba değiştim ilk citroen di ama küçük ve yetersizdi 1 yıl kullandım :) sonra polo 2002 aldım çok memnundum problemsizdi 3 ay kullandım, corsa aldım 1.0 motor araba sollayamıyordum :D 5 ay kullandım ama problem çıkarmadı, corsa silverline kullandım 2006 model beynimi yedi beyin arızasıyla 4 ay kullandım, nissan almera 1,5 tekna 2004 model siyahını aldım 6 aydır dahada kullnıyorum çok iyi araba ama benzinli tüp takmak laazım ankaraya git gel 900 km 250 tl,
bu arada arabalarımın hiç birinden zarar etmedim kar ettim :)
umarım faydalı olmuştur

gömlek değiştirir gibi araba değiştirmişsin hocam

BBNET
Geri