15000 tl civarı araba arıyorum... satan var mı?

Kodla Büyü

facetin

Site Gezgini
15000 tl civarı temiz araba arıyorum...
osmaniye merkezdeyim...
dizel benzinli tüplü farketmez...
ilgilenen arkadaşlara duyurulur :)
teşekkürler...

hocam 1.6 bora comfortline full var gümüş gri + sunroof 1999 model hasarsız ve son derece temiz + sıralı tüp mevcut , gaziantepte yakınmısta ;) ama fiyat son 17.800 tl biraz araştırırsan piyasanın altında fiyat istedigimi anlarsın

Hocam ben de satmayı düşünüyorum arabamı. Fakat senin istediğin fiyat aralığında değil. Belki düşünürsün diye yazıyorum yine de buraya.
Peugeot 307 XR 1.4 HDI
ABS, ASR, EBD, 6 Airbag, Klima, 4 Cam Otomatik, Elektrikli Aynalar, Yükseklik Ayarlı Hidrolik Direksiyon, Yükseklik Ayarlı Far Sistemi, Sis Farı, tertemiz 15'' Michelin marka birkaç aylık 4 lastik, Armster Marka Kol Dayama, Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit, Uzaktan Kumanda İle 4 Cam Kapatabilme....
Tüm bakımları eksiksiz olarak yapılmış araç 108.000 km'dedir. 85000 km iken tüm ağır bakımları yapıldı. Dizel araçlarda belli bir km sonrası yaşanan turbo sıkıntısını ben de yaşadım. Ağır bakımlarda 1,5 sene önce turbosunu da değiştirdim. Araç kesinlikle sorunsuz, kazasız ve masrafsızdır. Akü bile 1 sene önce değişti. İstediğim fiyat da 22.000 TL

BBNET
Geri