bilisimcih
Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar 12 saat dersim var. BTR DEĞİLİM. müdür 3 saat matematikten destek eğitim verecekmiş maaş karşılığı için. Verebilir mi
hangi il ilçe hocamHocam ben de maas karsiligini dolduramadigimda destek egitim de verdim ozel egitim sinifinda derse de girdim idari gorev de aldim. Sonra bilgisayar ogretmeni acigi oldugunda 3 okul gezmek zorunda kaldim. Emin olun okul okul gezmekten evladir zorla 20 saate tamamlatiyorlar bizim ilcede köy okulu vs dinlemiyorlar
Balikesire bagli bir ilce hocam soylemiyim hangisi oldugunuhangi il ilçe hocam
maaş karşılığı (meslek lisesi olmaddığını var sayıyorum 15 saat yani) tamamlatmak için başka okula görevlendirme gönderilebilir ancak 21 saati başka okulda tamamlatmaya zorlanamaz diye biliyorum ?Bende okul müdürüyüm bu şekilde ders veremez ayrıc idari görev dersine branş öğretmeni giren sınıf öğretmenine verilebilir branş öğretmenine verilemez.istemiyorum diye dilekçe verin ve derse de girmeyim derim . ancak 21 saate kadar başka bir okulda o da sizi mağdur etmeyecek şekilde branşınıza yani maaş karşığılı okutabileceğiz ders görevi verilebilir.saçma sapan hayatın akışına uymayan bir başka yerde verilen göreve de itiraz edin derim.Bu tiplere ses çıkarmaz istek sayıları her geçen gün artar yoksa.
maaş karşılığı okutmak zorunda olduğu ders yoksa kesinlikle istek dışı verilemez doğrudur Hocam.Ancak maaş karşılığı başka okulda ders varsa mağdur etmeyecek şekilde görev verilebilir.Yani öğretmenin hayat akışını olumsuz etkilememeli çok uzak bir okul mesala vbmaaş karşılığı (meslek lisesi olmaddığını var sayıyorum 15 saat yani) tamamlatmak için başka okula görevlendirme gönderilebilir ancak 21 saati başka okulda tamamlatmaya zorlanamaz diye biliyorum ?
Aylık karşılığı dolduramayan öğretmenler alanlarında, branşlarında öğretmen ihtiyacı olan diğer okul ve kurumlarda görevlendirilme yapılamıyorsa, isteği halinde alan dışı görevlendirilebilir. Bu işlemlerin hiç birisi gerçekleşmiyorsa görevlendirme yapılmaz.
Ders karşılığını doldurmayan öğretmene, diğerlerinin dersleri verilebilir mi?
Bazı okullarda dışardan getirilen öğretmenlere, okul öğretmenin ders yükü verilmekte ve okulun öğretmeninin zorunlu ek dersi kısıtlanmaktadır. Bu uygulama doğru değildir.www.memurlar.net
Beğenmedim butonu olsaydı forumda (Ki bi çok başlıkta yönetime bu çağrıyı yaptım) ona basardım. Olmadığı için yorum şeklinde yazıyorum. Beğenmedim yazdıklarınızın bu kısmını.3 saat çocuklara matematik dersi vermek zor olmasa gerek zira 15 saat maaş karşılığı ders saati idareyi de zor duruma sokmaya gerek yok .
ben aslında 6 saat ekderse başka okulda zorlanamaz kısmına vurgu yapmıştım branşında bile olsa.maaş karşılığı okutmak zorunda olduğu ders yoksa kesinlikle istek dışı verilemez doğrudur Hocam.Ancak maaş karşılığı başka okulda ders varsa mağdur etmeyecek şekilde görev verilebilir.Yani öğretmenin hayat akışını olumsuz etkilememeli çok uzak bir okul mesala vb
bravo bravo bravo3 saat çocuklara matematik dersi vermek zor olmasa gerek zira 15 saat maaş karşılığı ders saati idareyi de zor duruma sokmaya gerek yok bölümümüz sayısal matematik yapamayan bilişimci var mı acaba. benim de başıma böyle durum gelmişti..
ilk görev yıllarımda bana müdür başyardımcısı İngilizce dersi vermişti hocam İngilizce bilmiyorum meslek lisesi çıkışlıyım dedim yine verdi istekle şevkle ortaokulda derse girdim çocuklar sosyal bilgisi öğretmenine how ar yu dedi ne bileyim haw ar yu denileceğini baya gülmüştük....
bu arada benim suçum yok kitapta öyle yazıyordu.
sayın hocalarım yanlış anlaşılmasın ilk yıllarımda mecburi girdiğim dersi yazdım isteyerek girmedim. ama madem derse gireceğim ilk yılım birde o şevkle derse girdim. onu da yazayım dedim bilin daha kötü durumları da gördük. tabi acemilik yılları...bravo bravo bravo
kendi okulunda doğru. ama başka okulda sadece maaş karşılığı olan 15i tamamlatabilir. 21e zorlayamaz ?21 saate kadar idare branşınız olan dersten verir diye biliyorum. tabi dersimiz olmadığı için biraz zor oda tabi yönetmelik değişmiş olabilir.
belli kaşıntısı var müdürünün keşke beraber çalışsaydıkKonu sahibi benim ihtiyaç olduğu için değil, 15 saat maaşı doldurmadığım için haketmediğimi düşündüğü için vermek istiyor. İhtiyaç var demedi en baştan beri maaşı haketmek için gerekli dedi. 1 gün rapor aldım beni aradı zaten maaşı haketmiyor muşum boş günüm de doktora gitseymişim böle olmuyormuş maaşı haketmiyor muşum.
Allah akıl fikir versin inşallah.Konu sahibi benim ihtiyaç olduğu için değil, 15 saat maaşı doldurmadığım için haketmediğimi düşündüğü için vermek istiyor. İhtiyaç var demedi en baştan beri maaşı haketmek için gerekli dedi. 1 gün rapor aldım beni aradı zaten maaşı haketmiyor muşum boş günüm de doktora gitseymişim böle olmuyormuş maaşı haketmiyor muşum.
Merhaba arkadaşlar 12 saat dersim var. BTR DEĞİLİM. müdür 3 saat matematikten destek eğitim verecekmiş maaş karşılığı için. Verebilir mi
Konu sahibi benim ihtiyaç olduğu için değil, 15 saat maaşı doldurmadığım için haketmediğimi düşündüğü için vermek istiyor. İhtiyaç var demedi en baştan beri maaşı haketmek için gerekli dedi. 1 gün rapor aldım beni aradı zaten maaşı haketmiyor muşum boş günüm de doktora gitseymişim böle olmuyormuş maaşı haketmiyor muşum.