biraz foruma baksan benzer onlarca soru var hocam. 15 yıldır aynı şeyler sorulunca garip geliyor. Her sene ramazanda sakız çiğnersek orucumuz bozulur mu diye sormaları gibi oldu artık bizeİlk defa bu dönemde BT rehber olarak görev yapıyorum, yarın görevlendirildiğim okulun müdürü beni göreve çağırabilir!!?
Çünkü BT rehber öğretmen full ek ders aldığı için onun okula gelmesi zorunlu gibi bir kanaat var akıllarda, bu genel bir kanı...
Deprem sebebiyle o 2 hafta okula gitmediğim için görevlendirildiğim okul müdürü o 2 haftanın ek dersini yazmadı bana!!?
Bu sorum size niçin garip geliyor @omd ?
müdürde okulda öğrenci olmadan müdürlük yapamaz çünkü hiç bir idari iş içinde öğrenci olmasa öyle bir iş yoktur.haksız kazanç!Öğrenci olmadan btr görevi olmaz. Müdüre rehberlik yapılmaz.
genelde böte ve tekbik btö ler sormuyor bu soruları sertifikalılar çoğunlukla çünkü btr görevini dersten kaçış noktası olarak görenbiraz foruma baksan benzer onlarca soru var hocam. 15 yıldır aynı şeyler sorulunca garip geliyor. Her sene ramazanda sakız çiğnersek orucumuz bozulur mu diye sormaları gibi oldu artık bize![]()
15 Mayıs P.tesi, BT rehber öğretmenler görevlendirildiği okula gidecek mi, yoksa onlar da mı tatil olacak?