15 bin bandında laptop önerisi

Kodla Büyü

cupcake

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba hocalarım evet çok düşük bir rakam biliyorum , öğretmen bir arkadaşım günlük kullanım için öneri istedi, bu civarda bana ne önerirsiniz , son zamanlarda alıp memnun kaldığınız bir laptop varsa paylaşabilir misiniz ?

video izleme çevrimiçi toplantılara katılma ve rutin işlemler için pc önerisi rica ediyorum. 35bine kadadar limit var

donanım fiyatları hızlı mı artıyor, 256 ssd baktım, geçen ay 700 civarı iken 1500 den aşağı yok

O paraya yarın tekrar upgrade ihtiyaç olacak bilgisayar alacağına 2.el güzel bir laptop alır.

Chip krizi çözüleli çok oldu hocam. Sadece dolar Euro yiksek
bu yeni bir kriz. ayrıca dolar ve euro yüksek falan değil, stabil.

bu yeni bir kriz. ayrıca dolar ve euro yüksek falan değil, stabil.

Sayin hocam haberde de dediği gibi CPU ve ekran kartlarındaki indirim devam etmesine rağmen SSD perdeli artış devam etmekte bunun sebebi her sene sonu olduğu gibi üretim bantlarının düsurulerek fiyat artışı ve stok tüketme de olabilir. Başka bir ekonomik strateji de olabilir fakat maden konusunda problem temel olarak çözüldü diye biliyorum. Her neyse ama dolar ve Euro yükseliyor demedim yüksek dedim. Piyasada firması olan biri olarak şimdi neden yurt dışından kimse elektronik ürün getirmiyor sorusuna uzun uzun cevap vermek mantıksız olacak ama sepep temel olarak dolar ve Euro nun konumudur. Şahsi fikrim tabi

dolar ocakta 35 iken şimdi 42 lira, yüzde 20 artmış. Başkalarının yıllık enflasyonunu biz ayda görüyoruz. Birde birkaç yıldır aralıkta yüzde birin altında çıkan enflasyon nasıl oluyorsa ocakta 3-5 çıkıyor.

ilksms
Geri