15-20 bin arası araç fikri olan var mı

Kodla Büyü

fredy03

Aktif Üye
arkadaşlar 15-20 bin arası gerektiğinde rahatça satabileceğim yani piyasası geniş olan önerebileceğiniz arabalar neler :idea:

corsa 2004 cdti beyaz tavsiye ederim. benim arabam hocam :D düşünürsen irtibata geçeriz.

206 ve 307 kafamda var zaten hocam:) ozzz hocam bi link atın varsa bakalım 1.3 demi bide corsa pek cazip gelmiyor :)

hocam zaten geciş aşaması gibi düşünüyom eskiden hatcback leri sevmezdim ama artık güzel görünüyor genç ve bekarken kullanılabilir yani ama maalesef 2-3 yaşına gücüm yetmez şuan :?

bu hafta 2011 model pejo 206+ 1.4 benzinli
30000km de
kazasız boyasız işlem görmemiş aracı
23800tl ye aldık
4 lastik hediye.

ozcanikli' Alıntı:
bu hafta 2011 model pejo 206+ 1.4 benzinli
30000km de
kazasız boyasız işlem görmemiş aracı
23800tl ye aldık
4 lastik hediye.
Hocam güle güle kullanın karlı bi alışveriş olmuş sizin için...

benim bi 206'ım vardı ama sattım.
kaçırdınız, gül gibi arabayı :D

spider23' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-87.000-km-de-tertemiz-mitsubishi-colt-164566320/detay/

benim eski aracım 19 a bırakırsa al geç arkana bakma..

İlk sahibi siz miydiniz?

DotCom' Alıntı:
spider23' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-87.000-km-de-tertemiz-mitsubishi-colt-164566320/detay/

benim eski aracım 19 a bırakırsa al geç arkana bakma..

İlk sahibi siz miydiniz?
ben 2. sahibiydim 2 yıllık bi birlikteliğimiz oldu:) beni hiç üzmedi..alan kişi de gerçekten çok hevesle aldı ama ah şu bayanlara ne yazık ki düz vites özürlüler :D

bende fiesta arıyorum ama o fiyatlara temizini bulmak zor be hocam çok çok 2-3 parça boyaya razı gelesi geliyor insanın

hocalarım önerileriniz için çok sağolu araçların tipine takınılıyımdır 307 yi tipinden seviyom klasikle spor arası..kardeşimde var o yüzden almak istemiyom gerçi o otomatik ben alırsan manuel düşünüyom bide arakdaşım 2011 206 değişensiz nasıl o paraya aldın hayretdeyim:)

BBNET
Geri