15.000 TL'ye kadar araba tavsiyesi.

Kodla Büyü

neverjealous

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar.
Aşağıdaki özelliklerde yada buna yakın özelliklerde arabasını satan hocamız var mıdır? Ya da önerisi olan?
Saygılar.

Motor: 1400 cm3
Kasa tipi: Tercihen hatchback 5 kapılı
Yakıt: Tercihen Benzin+LPG
Yıl: En az 2000 model
Km: Mümkün olduğunca düşük
Fiyat: En fazla 15.000 TL
Yer: İzmir ve çevresi mümkünse
Vites: Manuel

hocam aceleniz yoksa şu sıralar araba almayın.. 2.elde millet coşmuş.. kafasına göre 2-3 bin koymuşlar.. Bence Aralık ayını bekleyin..

dengem' Alıntı:
hocam aceleniz yoksa şu sıralar araba almayın.. 2.elde millet coşmuş.. kafasına göre 2-3 bin koymuşlar.. Bence Aralık ayını bekleyin..
Hocam sıfır fiyatları düşmedikçe ikinci elde de düşüş olacağını sanmıyorum ki; ÖTV zammıyla araç fiyatları biraz daha artacaktır. Temiz olduktan sonra bize uçuk gelen fiyatlardan alıcı bulunuyor.

g.cetin.66' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ogretmenden-az-yakan-1.4-16v-clio-183788344/detay
öğretmen arkadaşın arabası aracı biliyorum ilanda yazanların eksiği yok fazlası var.araç ordu da ama belki düşününler olur.
acele etmeyın bekleyın dıyen hocam fark etmez torba yasalar oldukça mtv ötv daha çok gelir sıfrdada ındırımı zor görürüz

Bu biraz fazla gelir hocam.

Fiat albea tavsiye ederim o fiyata. Altı yerden yüksek, az yakar, bagaj büyük...

Ben bulana kadar canım çıktı valla 207 aldım memnunum. Sanada palio öneririm

Albea 1.2 16 valf 124.000 kusur km de 2004 model 85.000 de ben aldim tüp taktirdim. Albeanin tutulan modeli fire active. Butun agir bakimlari yapilmistir. Km km bakim kaydi mevcuttur aliciya kolaylik olsun diye tuttum . Araba kirsehirde model yukseltecegim. Ufak tefek camurlukta boya var. 1 tane miktarı olmayan kaza kaydi var. Benden önceki sahibinde on farin birisi on cam on kaput orijinali ile değişmiş arabanin ustune bisey dusmus. Gayet temiz bir araba.15.750 istiyorum. Ozelden PM atabilirsiniz.

BBNET
Geri