15.000-23.000 arası araba tavsiyesi

Kodla Büyü

fa_tu_ra

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba araba bakıyorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. fiyat aralığı 15.000- 22-23.000 arası kredi çekicem. öncelikle bayanım ve acemi sayılırım 5-6 aydır araba kullanıyorum, aklımda olanlar ford fiesta, opel corsa. güvenlik , yakıt ve teknik özellikler açısından siz hangi arabaları tavsiye edersiniz? görüşlerinize güveniyorum, osmaniyedeyim yakın yerlerde araç varsa düşünebilirim de. fikirlerinizi bekliyorum...herkese kolay gelsin...

hapı yuttun şimdi 3 lira fazla ver şunu al diyenler başlar yazmaya.birinin yazdığını diğeri kötüler. herkes kendi arabasını metheder. gerçekten ben kullanıyorum diye değil ama leonlar süper ben tavsiye ederim :puhaha:

bilisimci_009' Alıntı:
Hyundai İ20 benzin+LPG li al yazdığın fiyat aralığında 2010-2012 model tertemiz bulursun

hcm peki i20 lerin satış durumları nasıl yani satmak istesem hemen elimden çıkarabilir miyim?

fa_tu_ra' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba araba bakıyorum bu konuda fikirlerinize ihtiyacım var. fiyat aralığı 15.000- 22-23.000 arası kredi çekicem. öncelikle bayanım ve acemi sayılırım 5-6 aydır araba kullanıyorum, aklımda olanlar ford fiesta, opel corsa. güvenlik , yakıt ve teknik özellikler açısından siz hangi arabaları tavsiye edersiniz? görüşlerinize güveniyorum, osmaniyedeyim yakın yerlerde araç varsa düşünebilirim de. fikirlerinizi bekliyorum...herkese kolay gelsin...

Hocam 15000-23000 aralığı çok fazla. Fiyat aralığını daraltmanız daha uygun olur. Bu fiyat aralığında Ford Fiesta'yı tavsiye edebilirim. Kullandığım bir arabaydı. Dizel olup 100.000 km altını da bulursanız alın gönül rahatlığıyla kullanın.
Örnek: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 6475/detay

Acemi olduğunu söylediğin için dizel önermem hocam. Zaten çok fazla da kullanmazsın o yüzden benzinli al tüp de taktırma derim ben.

fa_tu_ra' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
otomatik polo ya da otomatik getz bakın...

hcm polo ların piyasası yüksek gibi modeli düşük oluyo getz lerde tıngır tıngır sanki oyuncak araba gibi gibi geliyo bana

polonun piyasası yüksek çünkü elden çıkarması kolay. Getz malzeme kalitesi olarak düşük gözükse de euroncaptan 4 yıldızlı bir araçtır ve mekanik olarak sağlamdır elden çıkarması polo gibi olmasa da kolaydır çünkü parçası boldur.Şanzuman otomatik olacaksa da 2.elde genellikle japon ve kore tercih edilir

fa_tu_ra' Alıntı:
bilisimci_009' Alıntı:
Hyundai İ20 benzin+LPG li al yazdığın fiyat aralığında 2010-2012 model tertemiz bulursun

hcm peki i20 lerin satış durumları nasıl yani satmak istesem hemen elimden çıkarabilir miyim?

Hyundai İ20 Getz in yerini almış bir model rahat satılır.Sizde araştırabilirsiniz. Kullanımı ve yakıtı gayet iyi EuroNCAP dan 5 yıldız almış bir model ben araç bulamadığım için karanbole aldım ama çok memnunum

hakanarya' Alıntı:
Acemi olduğunu söylediğin için dizel önermem hocam. Zaten çok fazla da kullanmazsın o yüzden benzinli al tüp de taktırma derim ben.

hcm dizelin acemiliğimle ilgisini çok anlayamadım daha mı zor dizeli kullanmak ne gibi sakıncaları var?

agd85' Alıntı:
hapı yuttun şimdi 3 lira fazla ver şunu al diyenler başlar yazmaya.birinin yazdığını diğeri kötüler. herkes kendi arabasını metheder. gerçekten ben kullanıyorum diye değil ama leonlar süper ben tavsiye ederim :puhaha:
:mrgreen: :++: :puhaha:

BBNET
Geri