15 İLE 20 BİN ARASI OTO TAVSİYENİZ...

Kodla Büyü

globalist

Site Gezgini
EVET arkadaşlar15 ile 20 bin arası
kullanırken bana maddi olarak fazla son çıkarmayacak
benzinli veya dizel farketmez
yakıt değerleri abartı olmasın yeter
düşük kilometre ve LPG tervih sebebidir....
bide önde 2 Airbag ve ABS olsun gerisi teferruat.... :))
SİZCE...

Dizel Clio Symbol. Yüksek modellileri bu fiyata alırsın. Genç araba az km, masraf cıkarmaz. Yakıtta cimridirler.

hocam belli kriterler vermezsen böyle her marka tavsiyesi alırsın kafan karışır. tavsiyem biraz daha kısıtla kriterleri...
kasa tipi mesela sedan
motor 1.6 gibi
dizel bakmıyorum...
o zaman daha iyi yardım alabilirsin

2002-2005 model corolla, civic, focus bakabilirsin. bunların dışında ben şu aracı kullanıyorum ondan al diyenlere pek kulak asma, bazı arkadaşları tenzih ederim piyasada hiç tutulmamış araçları bile sırf kendisi kullanıyor diye tavsiye edenler var. bu tür yorumlar pek objektif olmuyor, kimse kendi arabasının olumsuz yanını görmüyor

2005-2006 model nissan almera'ları bir incelemeni tavsiye ederim hocam. 1,5 senedir kullanıyorum. Hem araç çok konforlu, hem de taş gibi. 22000 km yol yaptım, çok şükür daha bir kuruş masraf açmadı bana.

globalist' Alıntı:
EVET arkadaşlar15 ile 20 bin arası
kullanırken bana maddi olarak fazla son çıkarmayacak
benzinli veya dizel farketmez
yakıt değerleri abartı olmasın yeter
düşük kilometre ve LPG tervih sebebidir....
bide önde 2 Airbag ve ABS olsun gerisi teferruat.... :))
SİZCE...
BENDE AYNI TAVSİYEDEN RİCA EDECEM ARKADAŞLAR.TERCİHLERDE TGENELLİKLE ve TAMAMen AYNI FİKİRDEYİM.

geçen sene aldım clio symmbol 2008 model

18500 TL

tüp taktırdım arabaya ve yakıtı oldukça makul

satarken zorlanmayacağın temizini bulabileceğin parçası ve işçiliği ucuz bir araba

sadece tek hava yastığı var

yolbilgisayarı,çelik jant cd çalar vs gibi enteresan :? özellikleri var

honda jazz bütün kriterlerini barındırıyor ayrıca piyasa sorunu yok konforlu kalilteli rahat :+1:

Toyota Auris
Toyota Corolla sedan
Toyota Yaris
Toyota Corolla HB

toyotayı kullanan biri başka marka otomobil almak istemez. toyotaları bir incele derim. motor sesi en az ve konforlu araba markalarından bir tanesidir.

2002-2005 arası corolla lardan bu fiyatlara bulabilirsin hocam.kafan ağırmaz.temiz albea multijet te bulabilirsin dizel olarak dusunursen.

Satılık DACİA-LOGAN 2009-2010 ve hatta 2011 :o modeller çoğunlukta ve fiyatlarıda 20 li civarda .
Arkadaşlar LOGAN alan neden bu fiyata satar sizce.Çokmu sade yada kusurları ne olabilir.Bence fiyatları makul Sıfırlarıda 25 civarına denk geliyor klimalı .
ÖNERİRMİSİNİZ? :?:

Forumda bir arkadaşımız pejo satıyordu, araba alacakmış. Fiyatını da epey indirmiş bir de ona bakın isterseniz.

arkadaşlar kriterler net olarak belli değil yani be illa şu marka şumodel diye takıntısı olan biri değilim şükür. Önemli olan işlevi misal 1,2 araç ta kullandım 1,6 da mesela 1,6 şahin ile 1.2 clio bana kalırsa clio daha da iyi aynı performansa 3 katı daha tasarruf ediyorsun gibisinden
neyse dediğim gibi bi arkadaş JAzz demiş ii de etmiş 19-20 ye temiz jazaz bulabilirsem hemen alacam zaten de yok işte beklemedeyiz
açıkcazı aklımdaki arabalar
1 - renoult clio symbol 2009 üstü lpg yada dizel
2- HONDA JAZZ
3- FIAT GRANDE PUNTO
4- NİSSAN NOTE
5 - RENOULT CLİO III HB

ASLINDA HAYALİMİN ARABASI HONDA CIVIC 2004-2006 MAKYAJLI KASA AMA BÜTÇEM ELVERMEDİĞİ İÇİN ŞİMDİLİK BEKLEMEDE DİYELİM Ü

NEYSE DEDİĞİM GİBİ 20 BİN E KADAR Vİ ARABA BAKIYORUM MAX LİMİT BU.

HONDA JAZZ ayarında ve fiyat olarak çok daha makul Mitsubishi COLT öneririm..zaten JAZZ ı 20 bine bile zor bulursunuz;temiz-kazasız 2005 üstü jazzlar uçmuş...ama 20 bine 2007-2008 temiz -kazasız coltlar var piyasada..kesinlikle öneririm...araştırın motorunun mercedesle ortak yapıldığını görürsün;1.3 95 beygir..sırf motoru için bile gözönünde bulundurulmalı...

meraba bence nette fiyatlar cok abartılı bende 2005 jazz ls var içi yeni tiplerden manuel şuan satsam maksimum 20000 eder 18500 19000 normal fiyatı otomatikler biraz daha pahalı es ve elit modelleri dolu ve biraz daha pahalı bence biraz araştırırsanız 2005 ve üstü manuel ls modelini 19000 civarı bulabilirsiniz ayrıca lpg ye tam uyum sağıyor
bunun dışında reno symbol yerine clio hb tavsiye ederim daha kaliteli

hocam çok net özellikler vermemişsin ama aşağıdaki ilan numarasındaki arabaya bir bakabilirsin belki :) (arabam.com da)
ilan no: 3303590

ford fiesta da olabilir hocam 2004-2006 arası bulabilirsin hocam. yeni alan arkadaşlarım var memnun olduklarını söylediler.

Honda Euro Civic 1.6İES 98 Model 1.6CC 115 Beygir Benzin-LPG (ABS - KLİMA - 4 CAM OTOMATİK - SUNROOF - ÖN VE ARKA DİSK FREN - DİĞER CIVICLERDE OLMAYAN LÜKS İÇ DÖŞEME VE HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ HONDA MOTOR VE KONFOR FARKIYLA vs..) Bizzat kullanıyorum hocam, 2011 araçta bulabileceğin tüm özelliklere arabasına göre 13-16000 TL'ye sahip olabilirsin, bi düşün derim..

HOCAM SANA ŞU ARABAYI AL DİYE TAVSİYE EDEMEM AMA NE KDAR ÇOK KİŞİDEN FİKİR ALIRSAN O KADAR ARABA ALMAN ZORLAŞIR BENİM YAPTIĞIM GİBİ 2 YIL ARABA ALAMADIM AMAN ŞU ARKADAŞIM BU ARABAYA BUNU DEDİ YOK BABBAM ŞU ARABAYA BUNU DEDİ.. HOCAM SADEC ARABAYI ALLIRKEN PİYASANIN ÜSTÜNDE FİYAT VERME BUNU ARAŞTIRARAK BULABİLİRSİN BAKTIN YANLIŞ KARAR VERDİN EN KÖTÜ İHTİMALLE 1000 LİRA ZARAR LA SATARSIN 1000 LİRAYA TECRÜBE SATIN ALMIŞ OLURSUN . ÖMÜR BOYU BAŞKASININ FİKİRLERİNE GEREK DUYMANDAN İYİDİR.. HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ YOLLAR DİLERİM...

BBNET
Geri