14bine kadar otomatik araba tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sfym
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sfym

Seçkin Üye
Seçkin Üye
.

Herkese merhabalar

14bine kadar olabilecek, parçası uygun otomatik araç tavsiyesi olan var mı?( Özellikle kullanan arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim. )

.

2.el düşük km deki otomatik araba sıkıntı çıkarır, 0 km otomatiklerde bile bir sürü sorun çıkarken hele..

İşin kolayına kaçmamalı en iyisi manuel vites..

2000 model, tam otomatik, 1.4 GLS 90 beygir ,100bin km de corsa 15 e alındı 1-2 ay önce. Biraz daha sıkı pazarlıkla 14.500 e de alınabilirdi. Bir kaç bildiğim şeyi yazayım , faydası olur:
Araç problemsiz ve otomatiğinde sıkıntı yok, geri kaydırma yapmıyor.
Tam otomatikler geri kaydırmaz, benzini daha fazla tüketir, otomatiği daha sorunsuzdur.
Yarı otomatikler, yokuş desteği var ise bir kaç saniye sizi yokuşta kaydırmadan durdurur, sonra kayma yapıyor , benzini daha az tüketir, otomatiği tam otomatik kadar problemsiz değildir.
1.0 ve 1.2 otomatikler de var çokça ilanlarda, onlar nasıldır bilmem - tavsiyem benim yazdığım model denk gelirse onu almanızdır, 1.4 90 beygir bile yeri geliyor hantal geliyor, diğerleri hepten yığılır yokuşta v.s

oziie' Alıntı:
2000 model, tam otomatik, 1.4 GLS 90 beygir ,100bin km de corsa 15 e alındı 1-2 ay önce. Biraz daha sıkı pazarlıkla 14.500 e de alınabilirdi. Bir kaç bildiğim şeyi yazayım , faydası olur:
Araç problemsiz ve otomatiğinde sıkıntı yok, geri kaydırma yapmıyor.
Tam otomatikler geri kaydırmaz, benzini daha fazla tüketir, otomatiği daha sorunsuzdur.
Yarı otomatikler, yokuş desteği var ise bir kaç saniye sizi yokuşta kaydırmadan durdurur, sonra kayma yapar , benzini daha az tüketir, otomatiği tam otomatik kadar problemsiz değildir.
1.0 ve 1.2 otomatikler de var çokça ilanlarda, onlar nasıldır bilmem - tavsiyem benim yazdığım model denk gelirse onu almanızdır, 1.4 90 beygir bile yeri geliyor hantal geliyor, diğerleri hepten yığılır yokuşta v.s

2000-2002 arası hyundai accent parçası ucuz tam otomatik, ucuz yedek parça çok iyi performans kullanıyorum çok memnunum

murti1404' Alıntı:
2000-2002 arası hyundai accent parçası ucuz tam otomatik, ucuz yedek parça çok iyi performans kullanıyorum çok memnunum

Vites geçişinde ses olayı ve yakıt noktasında ne düşünüyorsunuz hocam?

Valla başlığı görünce bile korktum hocam. Aman ne yap ne et alacaksan çok iyi baktır.

Temizini bulamassan başın çok ağrıyabilir.

Hayırlı olur inş.

BBNET
Geri