147'den Şikayet Etmişler

Kodla Büyü
timsahsovalye' Alıntı:
aliu_71' Alıntı:
biz arayamıyoz mu bu 147 yi?

şu öğrenci ders işlememi engelliyor diye :idea:
çok iyi fikir aslında denesek çıldırtsak bu 147 dekileri acaba o çocukları RAM a yönlendirip hayatlarını kaydırabilirmiyiz.
biliyorsunuz ram a yönlendirilen çocuğun siciline eğitim geçmişine işleniyor bu kişiler devlet memuru olamaz işçi olamaz kadrolu bir işe alınmaları mümkün değil
üniversitelerin örgün bölümlerine kaydolduklarında her istedikleri yeri tercih edip yerleşemiyorlar tercih etseler de giremiyorlar biliyor muydunuz.

Bilmiyordum ilginc.. tesekkurler hocam

bilgisayarbilisimnet' Alıntı:
timsahsovalye' Alıntı:
aliu_71' Alıntı:

çok iyi fikir aslında denesek çıldırtsak bu 147 dekileri acaba o çocukları RAM a yönlendirip hayatlarını kaydırabilirmiyiz.
biliyorsunuz ram a yönlendirilen çocuğun siciline eğitim geçmişine işleniyor bu kişiler devlet memuru olamaz işçi olamaz kadrolu bir işe alınmaları mümkün değil
üniversitelerin örgün bölümlerine kaydolduklarında her istedikleri yeri tercih edip yerleşemiyorlar tercih etseler de giremiyorlar biliyor muydunuz.

147 konusunda ise fikrim onlar idareyle görüşmeden direk arayabiliyorlarsa öğretmen de arayabilmeli değil mi?

timsahsovalye' Alıntı:
aliu_71' Alıntı:

Hocam, farklı ülkelerde mi yaşıyoruz bilmiyorum ama, eğitimleri esnasında okullarından aldıkları hiç bir ceza benim bildiğim kişilerin, 2 yer hariç devlet memurluğuna girmesine engel teşkil etmez bu ülkede... O 2 yerden birisi MİT, diğeri Askeri okullar ve sornasında Askerlik... Polislik dahil diğerlerinde adli sicile bakarlar, okudan sicil soruşturması v.s. istemezler. Adli sicildede ilginç bir şey belirteyim, yine bildiğim kadarıyla bazı suçlar haricinde diğerleri 5 yıl içinde başka suç işlenmezse sicil tertemiz olur... Saygılar, burası güzel ülkem TÜRKİYE... Nerden bildiğime gelince, ortaokul, lise yıllarında her haltı yiyen türlü disiplin cezaları olan okul arkadaşlarımdan bazıları şu an polis... :) ( Bunlardan bazıları başlattıkları kavga kamu davasına dönüştüğü için, mahkemelerede çıktılar. )

zulfikar1985' Alıntı:
timsahsovalye' Alıntı:
aliu_71' Alıntı:

Hocam, farklı ülkelerde mi yaşıyoruz bilmiyorum ama, eğitimleri esnasında okullarından aldıkları hiç bir ceza benim bildiğim kişilerin, 2 yer hariç devlet memurluğuna girmesine engel teşkil etmez bu ülkede... O 2 yerden birisi MİT, diğeri Askeri okullar ve sornasında Askerlik... Polislik dahil diğerlerinde adli sicile bakarlar, okudan sicil soruşturması v.s. istemezler. Adli sicildede ilginç bir şey belirteyim, yine bildiğim kadarıyla bazı suçlar haricinde diğerleri 5 yıl içinde başka suç işlenmezse sicil tertemiz olur... Saygılar, burası güzel ülkem TÜRKİYE... Nerden bildiğime gelince, ortaokul, lise yıllarında her haltı yiyen türlü disiplin cezaları olan okul arkadaşlarımdan bazıları şu an polis... :) ( Bunlardan bazıları başlattıkları kavga kamu davasına dönüştüğü için, mahkemelerede çıktılar. )

aynen katılıyorum.. öğretmenlerde bunu gerçek zannediyor. okulda alınan cezalar zaten eğitim amaçlıdır..

Meb in ve ailelerin öğretmenlerden istediği tek görev şu;
Öğrenciler birbirine zarar vermesin, öldürüp yaralamasın, taciz-tecavüzde bulunmasın. Buna karşılık da tüm davranışlarında serbest olsunlar, kimse müdahale etmesin, sınırsız hoşgörüyle yaklaşılsın. Öğretmenlere karşı ise öldürmek dahil her istediklerini yapmakta serbestler. Çünkü kağıt üzerinde hala çocuklar.

Eğitim, öğretim, başarı kimsenin umurunda değil. Eğitimden faydalanmak isteyen bilinçli öğrenci zaten arkadaşlarının arasından sıyrılıyor, bilinçli veli de çocuğuyla sonuna kadar ilgileniyor.
Her gün okula gelip kavga dövüş çıkartanlar ise kendi öğrencilikleri döneminde okulda kötü olaylar yaşayanlar. O günlerin acısını bugün çocuklarının öğretmenlerinden çıkartıyorlar.

BBNET
Geri