147'den Şikayet Etmişler

Kodla Büyü
obsearchverim' Alıntı:
bridget' Alıntı:
Hocam ne olursa olsun fiziksel olarak muhattap olmayın bir öğrenciyle hafif+şiddetli farketmez..Her türlü siz suçlu duruma düşersiniz
:+1: Sakın arkadaşlar, sakın ola öğrenciye vurmayın. Kendiniz için. Mahkemeye gitse yüzündeki kızarıklıktan tut da psikolojisine kadar, senin parmağın çarpar, hafif vurdum dersin ama psikolojim bozuldu diyerek seni mahkum ettirir. Sakın, efelik yok. Kendimiz için.

Öğrenciyi disipline veremezsin. Dayak değil yahu, küçük bir fiske, bir uyarı bu dayak değildir ama vuramazsın. Uyaramazsın.

Sonra da eğitim beklerler. Yok eğitim meğitim. Dersime girer, çıkarım. Benim aşağılanan haysiyetim bir de benden eğitim bekle. Yok öyle, görevim bitti mi ben de bittim.

Rehber öğretmene gönderin. Sınıf huzurunu bozuyor diye.

:alkis: :alkis:

kimsenin görmediği bir şey olmamıştır arkadaşlar :idea: ispat edemedikten sonra hiç bir şey olmaz, ben dövmedim yalan söylüyor dersin, şahit gösteremez, sonuç = BERAAT :mrgreen:

alican44' Alıntı:
obsearchverim' Alıntı:
bridget' Alıntı:
Hocam ne olursa olsun fiziksel olarak muhattap olmayın bir öğrenciyle hafif+şiddetli farketmez..Her türlü siz suçlu duruma düşersiniz
:+1: Sakın arkadaşlar, sakın ola öğrenciye vurmayın. Kendiniz için. Mahkemeye gitse yüzündeki kızarıklıktan tut da psikolojisine kadar, senin parmağın çarpar, hafif vurdum dersin ama psikolojim bozuldu diyerek seni mahkum ettirir. Sakın, efelik yok. Kendimiz için.

Öğrenciyi disipline veremezsin. Dayak değil yahu, küçük bir fiske, bir uyarı bu dayak değildir ama vuramazsın. Uyaramazsın.

Sonra da eğitim beklerler. Yok eğitim meğitim. Dersime girer, çıkarım. Benim aşağılanan haysiyetim bir de benden eğitim bekle. Yok öyle, görevim bitti mi ben de bittim.

Rehber öğretmene gönderin. Sınıf huzurunu bozuyor diye.

:alkis: :alkis:

aynen öyle yapacam bundan sonra hocam.

asleon' Alıntı:
Peace' Alıntı:
Sıkmayın canınızı yaşıyoruz benzer şeyleri

Hocam inanın birşeyler öğrensinler diye uğraşıyorum ama bu tür şikayetler insanın azmini ve şevkini kırıyor.
hocam boşuna uğraşıyorsun, birşeyler öğrensinler diye
konunu anlat pratiğini yaptır anlayan anlar anlamayana yapacak bişey yok onlarıda amele olarak kullan.

aliu_71' Alıntı:
biz arayamıyoz mu bu 147 yi?

şu öğrenci ders işlememi engelliyor diye :idea:
çok iyi fikir aslında denesek çıldırtsak bu 147 dekileri acaba o çocukları RAM a yönlendirip hayatlarını kaydırabilirmiyiz.
biliyorsunuz ram a yönlendirilen çocuğun siciline eğitim geçmişine işleniyor bu kişiler devlet memuru olamaz işçi olamaz kadrolu bir işe alınmaları mümkün değil
üniversitelerin örgün bölümlerine kaydolduklarında her istedikleri yeri tercih edip yerleşemiyorlar tercih etseler de giremiyorlar biliyor muydunuz.

hocam benim ilk müdürüm çok babacan bir insandı. Bana tavsiyesi şuydu " öğrenciye vurma , vurursan hafif vurma sağlam vur ama kimse görmesin "

dirty_y' Alıntı:
kimsenin görmediği bir şey olmamıştır arkadaşlar :idea: ispat edemedikten sonra hiç bir şey olmaz, ben dövmedim yalan söylüyor dersin, şahit gösteremez, sonuç = BERAAT :mrgreen:

hiç öyle demeyin hocam. geçen sene bizim okuldaki bir arkadaş öğrencinin kulağını hafifçe çekiyor ve çocuk babasına söylüyor eve gidince. gece yarısı hastane acilinden "öğrenci öğretmeninin vurduğunu söylemiştir" diye rapor alıyorlar.
çünkü iz yok bişey yok.
sonra baba öğretmeni savcılığa veriyor ve 6000 tl ceza alıyor öğretmen.

vurmak yerine bağırıp rezil etmek daha iyi..
zaten vurmak ta çözüm değil ki

zilal' Alıntı:
dirty_y' Alıntı:

vurmak yerine bağırıp rezil etmek daha iyi..
zaten vurmak ta çözüm değil ki

Bağırıncada psikolojileri bozuluyor toplum içinde rencide oluyorlarmış.

boşver hocam...dövmek yok seveceksin!!!!!!!!!!! komser mesut gibi..... :puhaha:

Sevdiğim bir müdürüm bundan 2-3 yıl önce dedi ki bana biz öyle böyle bu işin sonuna geldikdte Allah sizin yardımcınız oldun demişti. Günler geçtikçe insan anlıyor niye öyle dediğini Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Sırf bu yüzden derslerin kalkm3asını istiyorum yanlış anlamayın ltfn

hocam benim ilkokul 4.sınıftaki küçük çocuk bile okula para vermek yasak bize vuramazsınız yasak deyip kitabın arkasındaki numarayı gösteriyor yani bunlar bilinçli olarak çocuğa aşılanıyor biz küçükken birinin yüzünden sıra dayağı yerdik tenefüste öğretmenimize gider simit alırdık hey be.

Hocam bu olay doğru ise yazı geldiyse velisini çağır gayet düzgün karşıla çay ikram et sonra yazıyı göster.Kapıya kadar yolcu et.Yazılılarda ödevlerde öğrenciye sorun çıkar arkadaşlarınla.Burada tamam veli suçlu ama öğrenci bence daha suçlu.

Buzkırıcı' Alıntı:
hocam benim ilkokul 4.sınıftaki küçük çocuk bile okula para vermek yasak bize vuramazsınız yasak deyip kitabın arkasındaki numarayı gösteriyor yani bunlar bilinçli olarak çocuğa aşılanıyor biz küçükken birinin yüzünden sıra dayağı yerdik tenefüste öğretmenimize gider simit alırdık hey be.

Hocam bu olay doğru ise yazı geldiyse velisini çağır gayet düzgün karşıla çay ikram et sonra yazıyı göster.Kapıya kadar yolcu et.Yazılılarda ödevlerde öğrenciye sorun çıkar arkadaşlarınla.Burada tamam veli suçlu ama öğrenci bence daha suçlu.
Artık elimi o sınıftan çektim ne halleri varsa görsünler. zaten problemli bir sınıf. ders anlatırken kedi, köpek sesi çıkarıyorlar.

asleon' Alıntı:
Arkadaşlar geçen öğrencinin birine hafifçe vurdum, 147'ye şikayet etmiş mebden uyarı yazısı geldi. Öğretmenleri sindirmenin en iyi yolu. Çok moralim bozuk.

ALLAH yardımcımız olsun hocam maalesef veliler, meb .. çok anlayışsız.
Hocam kusura bakmazsan birşey sorayım: Yazıda isminiz geçiyor mu yoksa genel bir yazı mı?

boşver hocam dediğimi yap kanun ve makul kurallar çerçevesinde derslerini zorla zorlayabildiğin kadar ya adam gibi okusun adam olsun yada ilerde sınavlarda havasını alsın.Öğrenci edepsizlik yapmış.İlerde sınavlarda kafaya dank eder bu edepsizliği

asleon' Alıntı:
Buzkırıcı' Alıntı:

Artık elimi o sınıftan çektim ne halleri varsa görsünler. zaten problemli bir sınıf. ders anlatırken kedi, köpek sesi çıkarıyorlar.
evde anaları babaları birbirlerini öyle çağırdığı içindir. :mrgreen:

dobra1979' Alıntı:
Sevdiğim bir müdürüm bundan 2-3 yıl önce dedi ki bana biz öyle böyle bu işin sonuna geldikdte Allah sizin yardımcınız oldun demişti. Günler geçtikçe insan anlıyor niye öyle dediğini Allah Yar ve Yardımcımız olsun. Sırf bu yüzden derslerin kalkm3asını istiyorum yanlış anlamayın ltfn
abeeeeeeee bende bende bendeeeee :mrgreen:

sinan36' Alıntı:
asleon' Alıntı:
Arkadaşlar geçen öğrencinin birine hafifçe vurdum, 147'ye şikayet etmiş mebden uyarı yazısı geldi. Öğretmenleri sindirmenin en iyi yolu. Çok moralim bozuk.

ALLAH yardımcımız olsun hocam maalesef veliler, meb .. çok anlayışsız.
Hocam kusura bakmazsan birşey sorayım: Yazıda isminiz geçiyor mu yoksa genel bir yazı mı?

Yazıda ismim geçiyor hocam.

geçmiş olsun hocam. işebak ya bi telefonla bile soruşturma geçirebiliyoruz uyarı alabiliyoruz. allah yardımcımız olsun

Hocam bize iyi oluyor aslında. O kadar yüksek puanlarla öğretmen olmaya kalkarsak cezasını da bu şekilde ölene kadar çekeriz. Ben hala vicdan azabı çekiyorum öğretmen olduğum için.

Geçen gün öğrencinin birine vurmuşum. O yüzden çocuğun ve "ailenin" psikolojisi bozulmuş, okula gelmek istemiyormuş çocuk...

Olaydan bir hafta sonra velisi şikayete gelmiş okula.. Ben olayı şikayetten sonraki üç gün boyunca düşünüp durdum ne zaman vurdum diye sonra hatırladım vurma değil sadece uyarmışım çocuğu. Bir daha böyle yapma tamam mı deyip yüzüne iki defa "dokunmuşum".

meb eğitim istemiyor kağıt istiyor bunlar 1-2 senede tüm idailistliği alır insandan bilgisayar derslerini oyun dersi yapsak bu kadar sıkıntı çekmeyşz emin olun

oyun oynat oyun hocam
başka ne uğraşıyorsun sen kaçıncı yılı çalışıyorsun
1. yılın mı stajer misin sen
bilgilendir bizi

ozcanikli' Alıntı:
oyun oynat oyun hocam
başka ne uğraşıyorsun sen kaçıncı yılı çalışıyorsun
1. yılın mı stajer misin sen
bilgilendir bizi

Zaten milli eğitimin istediğide bu öğrenci ve veli memnun kalsın gerisi önemli değil öğrencilerde oyun oynamaktan gayet keyifliler. meslekte 9. yılım hocam ilk dafa böyle birşey başıma geliyor.

BBNET
Geri