okulda bir öğretmen arkadaşım var. 7 gün içinde fransaya gidicek. 5 sene orada yaşıyacak bu mebten geçiş oluyo ya o şekilde gidiyor. buradan bi laptop alıp gitmek istiyor. dedim fransadan niye almıyorsun. klavyeleri A klavye dedi kullanamam dedi. peki dedim buradan aldın oraya gittin arıza yaptı nasıl değiştircen ?= evt dedi o zaman da o sorun olucak . ama ben burada 1400 tl lik bişey istiyorum oraya gidince bozulsa bile çok pahalı bişey almadığımdan dolayı üzülmem dedi sorun olmazmış.
---şimdi arkadaşlar bu arkadaşın buradan alması daha mantıklı dimi ? yani fransadan alsa klavye sorunu olucak . sizce fransadan alıp klavye problemini ortadan kaldırabilme şansı var mı ?
---buradan alırsak nereden hangi markayı ve modeli tavsiye edersiniz. şöyle kolay arıza yapmayacak cinsten filan .
---ben asusu önerdim
---buradan alacağı bi markanın fransada garantilisi olanı varmıdır ?
---şimdi arkadaşlar bu arkadaşın buradan alması daha mantıklı dimi ? yani fransadan alsa klavye sorunu olucak . sizce fransadan alıp klavye problemini ortadan kaldırabilme şansı var mı ?
---buradan alırsak nereden hangi markayı ve modeli tavsiye edersiniz. şöyle kolay arıza yapmayacak cinsten filan .
---ben asusu önerdim
---buradan alacağı bi markanın fransada garantilisi olanı varmıdır ?