1400 tl notebook tavsiye

Kodla Büyü

yildiray75

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,279
okulda bir öğretmen arkadaşım var. 7 gün içinde fransaya gidicek. 5 sene orada yaşıyacak bu mebten geçiş oluyo ya o şekilde gidiyor. buradan bi laptop alıp gitmek istiyor. dedim fransadan niye almıyorsun. klavyeleri A klavye dedi kullanamam dedi. peki dedim buradan aldın oraya gittin arıza yaptı nasıl değiştircen ?= evt dedi o zaman da o sorun olucak . ama ben burada 1400 tl lik bişey istiyorum oraya gidince bozulsa bile çok pahalı bişey almadığımdan dolayı üzülmem dedi sorun olmazmış.

---şimdi arkadaşlar bu arkadaşın buradan alması daha mantıklı dimi ? yani fransadan alsa klavye sorunu olucak . sizce fransadan alıp klavye problemini ortadan kaldırabilme şansı var mı ?
---buradan alırsak nereden hangi markayı ve modeli tavsiye edersiniz. şöyle kolay arıza yapmayacak cinsten filan .
---ben asusu önerdim
---buradan alacağı bi markanın fransada garantilisi olanı varmıdır ?
 
Fransada Q klavye bilgisayar satışı yasak mı?Ordan daha uygun fiyata almak varken,Türkiye'den neden alınır ki? :eek:
 
ben bilmiyom işte onu öğrenmeye çalışıyom ona göre oradan al veya buradan alalım dicem yarın. fransa da q türkçe klavye satılıyo mu acaba
 
Hocam 10 gün önce Asus K52JC-170R modelini 1400 tl ye ankara media markt tan aldım. Çok memnunum ısınma diye bişey yok makine de performansı da güzel. Tek sıkıntım bazı filmleri tam ekran yapınca görüntü bozuluyor, sanırım bu da filmin kalitesiyle alakalı. Tavsiye ederim çok güzel makine. i5 2.27, 4 gb ram , 1gb ekran kartı, 320 gb harddisk o fiyata iş görecek harika bir makine ...
 
bence bi tane usb Q klavye alsın gitsin :D ordan alsın bilgisayarıda hatta bi de F klavye alsın reklamını yapar Türkiye de F klavye var diye :)
 
Geri
Üst