1200 Tl civarı hangi telefon?

Kodla Büyü

tomreader2010

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar 1200 tl civarı samsung s3 mü yada s4 mini mi? yadalg nin güzel telefonları var tavsiyelerinizi bekliyorum?

hocam n11'de 990 TL'ye s3 i9300 var. Bence kaçırma :) . Param olsaydı alırdım.üstelik world'de 33 tl bonus, 50 TL alışveriş indirimi. Biraz reklam gibi oldu ama site ile hiçbir alakam yok.

lg optimus g var özellikleri bayağı iyi duruyor ama samsung mu lg mi? karar veremiyorum

bence ikiside değil o fiyata bulabilirsen sony xperia z al kafan rahat olsun düşme çizilme kırılma suya düşme derdin olmasın en azından.. özellik olarakta s3 ten eksiği yok fazlası var.. şarjıda s3 den daha fazla gidiyor.

O kadar para verme. General mobile discovery al. 600 küsür. Özellik olarak çok fazla özelliği var. Bazı dezavantajları da var bununla birlikte.Ama alan herkes memnun. Akakçede bugünlerde en popüler telefon oldu.

teşekkürler arkadaşlar ama dediğim gibi sanırım lg ve samsung dizayn olarak daha şık gibi zevk meselesi sonuçta

lg ile sony'nin tasarımları benzer ama samsung biraz oyuncak gibi hocam ya. O plastik kasa şaka gibi :)

KöfteHoRr' Alıntı:
lg ile sony'nin tasarımları benzer ama samsung biraz oyuncak gibi hocam ya. O plastik kasa şaka gibi :)
bu lafı çok duydum hocam hatta teknosa da ki arkadaş abarttı lg optimus g nin ekranını yumrukladı telefondan tık yoktu valla lg kasada bayağı sağlam sanırım ama sony ve htc hiç araştırmadım da bilgim yok pek

zoom tavsiyesi için teşekkürler fotoğraf makinası gibi hocam ya. s4 te aklımda hocam şık hoş kullananlar memnun ama piyasada herkeste varmı ne eski 3310 gibi tutuldu hocam yaa :D

BBNET
Geri