1200-1800 ytl arası laptop önerisi

Kodla Büyü

arwen

Aktif Üye
Merhabalar arkadaşlar. Daha önce buna benzer konular açlmış ama son günlerde cevap yazan olmamış. o yüzden yeniden konu açmak zorunda kaldım.
1200-1800 ytl arası toshiba yada dell marka bi laptop almak istiyorum. önerebileceğiniz bir model var mı? yada başka markalarımı önerirsiniz. bir de amerikadan getirtme imkanım var ama fiyat farkı ne kadar oluyor bir bilginiz var mı? teşekkürler...

arkadaşım eğer 1200 - 1800 arası düşünüyorsan dell'den şaşma derim. bende dell inspiron 6000 var gayet de memnunum. sadece taşıması biraz zor. küçük inç alacaksan sa sony'nin üstüne yok.

arwen' Alıntı:
özellikleri iyi ama BENQ nası bir marka acaba hocam. hiç kullanan duymadım

ben almadan önce bilgisayar mühendisi bir arkadaşım almıştı çok memnun kalmıştı. yurt dışındaki forumlarda yazılanlara göre rahatlıkla driver problemi yaşamadan xp ye dönüştürülebiliyor. birde en çok istediğim özelliklerden birisi hdmi out a sahip olması bu özellik çok az notebookda var.

Packard Bell MX66'yı 2 senedir kullanıyorum, beni hiç üzmedi.Laptoplarda genelde sesli çalışma ve ısınma problemleri olur,böyle bir sorunla karşılaşmadım, fiyatı da aynı özellikteki diğer markalara göre uygundu.. düşünürsen

Ben HP kullanıyorum yüzümü kara çıkarmadı, şimdiye kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. estetik açıdan çok güzel tavsiye ederim.

BBNET
Geri