12 saat olan okula tayin istemek mi? okuldaki 2. bilişimci olarak norm fazlası beklemek mi?

Kodla Büyü

suatozt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar büyük bir okulda 2. bilişimciyim. Ama bölge normundan norm fazlası oldum. Beklersem seçmeli derslerle seneye norm fazlası olmama ihtimalim var ama 12 saat ders olan başka bir okul açıldı. Acaba oraya tayin istesem orada da seneye norm fazlası olur muyum?

12 saat olan okulda BTR olsanız olmaz mı?
Veya o okulda da sonraki sene siz olduğunuz için seçmeli derslerde arttırma yapılma ihtimali olmayacak mı?

• Beğen
Tepkiler: H_M
Arkadaşlar büyük bir okulda 2. bilişimciyim. Ama bölge normundan norm fazlası oldum. Beklersem seçmeli derslerle seneye norm fazlası olmama ihtimalim var ama 12 saat ders olan başka bir okul açıldı. Acaba oraya tayin istesem orada da seneye norm fazlası olur muyum?

Mevcut okulunuzda kalamama durumunuz da var, norm atamalarında resen daha farklı bir okula da gidebilirsiniz. En kötü karar kararsızlıktan iyidir diyerek ben 12 saat ders olan okula tercih yapardım. "Orada ne olurum, norm fazlası olur muyum"un cevabını orada düşünürsünüz hocam, şu an için olmayan şeylerle kendinizi yormayın.

12 saat açık olan okula giderdim. tabi bunu yazarken okulların çalışma şartlarının aynı olduğunu düşünerek yazdım.

hocam her sene acaba seçmeli olacak mı şube düşecek mi ve norm fazlası olacak mıyım demek yerine 12 saate gider btr olur devam ederdim

Eskiden normu çok önemserdim şimdi okadar norm fazlası var bakıyorum hiçbirşey olmuyor herkes aynı yerinde. O yüzden hangisinde daha mutlu olacaksan hangisini daha çok seviyorsan o hocam

BBNET
Geri