12 saat ders ve norm sorunu

Kodla Büyü

zodiac

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
arkadaşlar, okulumda dersler 12 saate düşüyor bölge normuna baktım, şuan 30 saat ile norm fazlası degilim ama seneye 12 saate düşerse norm fazlası olabilir miyim? maaş karşılığı dolduracak kadar ders olması gerekiyor mu okulda zorunlu mu?

Hocam benim 6 saat dersim vardı ve geçen yazz bu 6 saate bir norm verdği için gelmiştim Anadolu Lisesine.. Lakin bölge normuna takıldığım için norm fazlası oldum.. Bu arada bölge normuna takılıp 12 den fazla saati olan arkadaş da gördüm.. Yani maaş karşılığı dersiniz olsa bile tehlike arz edebiliyor.. İnşallah düşmezsiniz.. Bu durum sadece köy okullarında çalışanları etkilemiyor...

dengem' Alıntı:
Hocam benim 6 saat dersim vardı ve geçen yazz bu 6 saate bir norm verdği için gelmiştim Anadolu Lisesine.. Lakin bölge normuna takıldığım için norm fazlası oldum.. Bu arada bölge normuna takılıp 12 den fazla saati olan arkadaş da gördüm.. Yani maaş karşılığı dersiniz olsa bile tehlike arz edebiliyor.. İnşallah düşmezsiniz.. Bu durum sadece köy okullarında çalışanları etkilemiyor...

hocam bölge normunda lise ve ortaokullar ayrı ayrı değerlendiriliyor bilginiz var mı?

dengem' Alıntı:
Onu bilmiyorum hocam ama sonuçta norm fazlası oldum ve okul değiştirmek zorunda kaldım..

Merhaba hocam bende ildışı istedim gideceğim okulda norm fazlasıyım. İlçede de boş okul yokmuş beni resen biyere mi atarlar tayin hakkı mı verirler se nezaman tayin hakkı verirler

dengem' Alıntı:
Onu bilmiyorum hocam ama sonuçta norm fazlası oldum ve okul değiştirmek zorunda kaldım..

Merhaba hocam bende ildışı istedim gideceğim okulda norm fazlasıyım. İlçede de boş okul yokmuş beni resen biyere mi atarlar tayin hakkı mı verirler se nezaman tayin hakkı verirler

bölge normunda ortaokullar ve liseler birlikte mi katılıyorlar yoksa ayrı mı?

Zodiac Hocam bana denilen eğitim bölgesi normundan dolayı norm fazlası olduğum söylendi..
Yamandogan öğretmenim bulunduğunuz il re'sen atama yapmadığı sürece okulunuzda devam edersiniz.. Hele bir gidin görevinize başlayın başka bir ihtimalle bir okula BTR olarak görevlendirilirsiniz.. hangi il/ilçeye gittiniz... Yazarm mısınız?

BBNET
Geri