Batı Karadenizde çalışıyorum. Geçen haftaki ve bu haftaki programları o kadar duygulu ve çoşkulu kutladık ki, hem öğrenciler hem öğretmenler o duyguyu yakalayabildi, dün programın ortasında, gözlerimin buğulanıp öğrencilerin ayakta alkışladığı bir anda aklıma düştü, acaba doğuda/güneydoğuda böyle günler nasıl anılır kutlanır... doğuda çalışan arkadaşlarım neler yaşıyorsunuz, 29 Ekimi, 10 Kasım, 12 Martı, 18 Martı nasıl geçiriyorsunuz?
Not: amacım kutuplaşma yaratmak değil, tepki almak istemem, gerçekten merak ettiğim için açtım bu başlığı
Not: amacım kutuplaşma yaratmak değil, tepki almak istemem, gerçekten merak ettiğim için açtım bu başlığı

Dün müdürümüzde karar aldık, şimdiden 100.yıl kutlamaları için hazırlığa başlayacağız, bence bilinçlendirme noktasında en çok öğretmenlere görev düşüyor, ailede bu tarz konular ne derece konuşuluyor bilmiyorum ama okul ortamı bunun için en uygun ortam... Gençlere bu bilinci vermediğimiz sürece ülkenin sürüklendiği duruma kayıtsız kalacak bir nesil bizi bekliyor malesef :cry: