S serko78 Aktif Üye Mesajlar 157 21 Mayıs 2013 #1 Bu kurs 4. onayda beklemede, 4. onayı yapılan arkadaş var mı ?
S serko78 Aktif Üye Mesajlar 157 21 Mayıs 2013 #3 4. onay 23 Mayıs son deniyor arkadaslar ses seda yok bu kursta mı gitti yoksa? Resen alacaklardı da ne diye yazdırttılar bize
4. onay 23 Mayıs son deniyor arkadaslar ses seda yok bu kursta mı gitti yoksa? Resen alacaklardı da ne diye yazdırttılar bize
S serko78 Aktif Üye Mesajlar 157 22 Mayıs 2013 #5 yav arkadaşlar bu kurs ile ilgilenen sadece iki kişimiyiz? başka kimse başvurmadı mı buna? yarın son onay günü hala ses yok??? bu da resen aldı?
yav arkadaşlar bu kurs ile ilgilenen sadece iki kişimiyiz? başka kimse başvurmadı mı buna? yarın son onay günü hala ses yok??? bu da resen aldı?
I islem Site Gezgini Mesajlar 41 22 Mayıs 2013 #6 4.onayda son onay tarihini geçirerek bile onaylama yapıyorlar o yüzden beklemekteyiz hala asıl önemli olan 5. onay
4.onayda son onay tarihini geçirerek bile onaylama yapıyorlar o yüzden beklemekteyiz hala asıl önemli olan 5. onay
S serko78 Aktif Üye Mesajlar 157 23 Mayıs 2013 #7 arkadaslar ses seda yok bugün son artık, yav bu hie öldürcek bu da onaylanmassa bu sezonu kapatıcaz 4 de 4 ile
arkadaslar ses seda yok bugün son artık, yav bu hie öldürcek bu da onaylanmassa bu sezonu kapatıcaz 4 de 4 ile
T t85 Aktif Üye Mesajlar 196 23 Mayıs 2013 #11 vlk4n' Alıntı: kurs aksarayda ben katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... kursunuz bugünmü onaylandı?
vlk4n' Alıntı: kurs aksarayda ben katılıyorum. Genişletmek için tıkla ... kursunuz bugünmü onaylandı?