1000 tl altında bilgisayar önerisi

Kodla Büyü

hyalcin_61

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar 1000 tl nin altında günlük kullanım için uygun bir bilgisayar modeli önerebilir misiniz?

evet hocam okulumuzda ücretli olarak çalışan bir öğretmen arkadaş var maddi durumu pek iyi de değil ailesine de yardım ediyor 800 - 900 - 1000 tl civarında laptop bakıyoruz

hocam bu önerdiğin laptop win 8 64 bit işletim sistemi ile çalışır sanırım hiç freedos bir bilgisayar almadım. Ayrıca başka öneriniz var mı işletim sistemi yüklü olan

Geçen Teknosa'ya gittim. Ve tam 1000liralık Laptop buldum. Cumartesi - Pazar günleri takip edin alın. Kaliteli bir Marka ASUS
Özellikleri : Windows 8 İşletim Sistemi - Orjinal DVD
4 GB RAM - Ekran kartı yok ( Onboard ) - 500 GB Harddisk - 1.90 GHZ İşlemci var

Asus X551CA-SX014H i3 işlemcili 500GB HDD 4GB RAM 3MB ön bellek n11.com da 1069tl. n11.com güvenilir mi bilmiyorum

hyalcin_61' Alıntı:
hocam bu önerdiğin laptop win 8 64 bit işletim sistemi ile çalışır sanırım hiç freedos bir bilgisayar almadım. Ayrıca başka öneriniz var mı işletim sistemi yüklü olan

Ben aynısını aldım daha bikaç gün önce. Evet win8 64 bit olanını kurdum. Gayet güzel. Kısaca;
Artıları: Sessiz, hızlı, ucuz, malzeme kalitesi iyi.
Eksileri: Tip olarak biraz kaba, hoparlörleri bilgisayar altına monte edilmiş, sesi biraz azaltıyor bu durum.

Günlük işler için fazla para verme hocam, bence çok güzel usb 3.0 var, çift çekirdek 2.4 Ghz işlemci, 4gb 1600 Mhz ram daha iyisi şamda kayısı :+1:

BBNET
Geri