1000-1200 Tl Telefon Tavsiyesi

Kodla Büyü
le eco le max 2 x822 1000tl civarı fiyatı. 2000tl lik telefonlardan iyi. ekranı en kötü kırılsa 40 dolara alıp değiştirebiliyorsun
 
Bugünlerde alacaksanız n11'den alın. 1250TL'ye 125TL indirim var, aynı şekilde 1000/111, 900/100 şeklinde çok kupon dağıtıldı.
 
hocam sahibinden.com dan garantisi devam eden telefon al derim. 3 5 aylık faturalı telefonlar oluyor. Adamlar karta çekip taksitle ödüyor telefonu satıp peşin paraya çeviriyorlar. hangi ildeysen buluşabileceğin şekilde telefon al derim.
 
hocam ben 15 yaşındaki oğluma geçen ay GM 5 plus aldım. iyi telefon. En büyük artısı Android güncellemelerini anında alması. Şu an android 7 kullanıyor. Bu gençler telefonları çok hor kullanırlar bilirsiniz buna rağmen makina hiç bir şekilde kilitlenmiyor. Pili gün aşırı şarj ediyor ve çektiği fotoğraflar gerçekten çok iyi. Kötü tarafı gpsi. bir türlü doğru yönü bulamıyor. çok kaliteli bir gps alıcısı koymamışlar yani. şu an 1000 tl nin altında.
 
Sony Xperia C5 kullanan var mı hocalarım o nasıl acaba? Aslında Xperia m5 hoşuma gitti ancak kronik sorunları var diyorlar.
 
xiaomi mi 5 seramik gövde düşerse dağılacak gibi.g4 kamera konusunda daha iyi diye duymuştum
 
Evet servis olayı konusunda haklı olabilirsiniz. Xiaomileri Türkiyede bulmak bile bir ayrı dertken o boyutda akılda tutulmalı tabii.
 
Xiaomi den şaşma hocam, yıllardır kullanıyorum, çok memnunum.
Le tv, meizu, Xiaomi, oppo gibi markalar cidden çok iyi telefonlar yapıyorlar. Ama ben Xiaomi den şaşmadım, garanti olayı hikaye, ekran kırılsa ödemiyor zaten, anakart bozulsa illa ki bahane buluyorlar. Bu telefonların tamirini yapan çok insan var malum forumda. En Pahalı parçası bile netten 15 günde gelir, gerek yok çok para vermeye...
 
çok araştırdım çin malı markalardan malzeme kalitesi ve servis problemleri yüzünden vazgeçtim.gittigidiyorda geçen hafta huawei türkiye garantili g8 aldım memnunum
 
huawei p9 lite kullanan biri olarak kesinlikle garantili p9 lite almanı öneririm..
 
Ülkemizde ki saçma sapan fiyat politikalarının görüldüğü en büyük sektörlerden biriside cep telefonu sektörü.

General Mobile, Casper, Vestel gibi türk malı denilebilecek markalar çakma çin malı ayarındaki telefonları, sadece logosunu değiştirerek, 2 katı, hatta 3 katı fiyatlara satıyorlar. Ben bu tarz markalara yanaşmam mümkün olduğunca.

Huawei, Xiaomi gibi çin malı telefonlar ise ünlü markaların amiral gemisi tabir edilen telefonları ayarında telefonları yarı fiyatına, hatta 3'te 1 fiyatına satıyorlar. Xiaomi Mi5 alabilirsiniz. Ama ithalatcı garantili. Garantisi konusunda sıkıntı olur diyorsanız Huawei Türkiye garantili satılıyor. P9 Lite alabilirsiniz.
 
Geri
Üst