100 SAATLİK BTR KURSU

Kodla Büyü

Çolat_Palemdar

Aktif Üye
Hocalarım merhaba. 100 saatlik BTR kursu hizmetiçi eğitimine eğitmen olarak görevlendirileceğim. Kurs planı, kurs içeriği ile ilgili döküman bulamıyorum. Elinde olan var mıdır acaba?

Hocam bu btr kursları açıldıkça bölümü iyice öldürüyorsunuz.bırakın açmayın btr kursu bakanlık bilişim öğretmeni atama zorunda kalsın
Hocam kurs istem dışı planlanabiliyor.
Benim de bu kursu vermek için yeterliliğim var ancak ben kurs açmak istemedim, istemiyorum. Ancak il bizim ilçede haberimiz olmadan kurs planlamış. MEBBİS Hizmetiçi Faaliyet Listesine koymuş. Listede gözüktüğü için de başvuru yapanlar olmuş. Kursa 20 civarında başvuru yapılmış. Muhtemelen yakında kursa başlanması için bize de talimat gelecek.

Hocam bu btr kursları açıldıkça bölümü iyice öldürüyorsunuz.bırakın açmayın btr kursu bakanlık bilişim öğretmeni atama zorunda kalsın
Kursu MEM açıyor hocam bize fikrimizi soran mı var sanki. Koca ilçede eğitici eğitmen sertifikası da bir tek bende var. İstesem de istemesem de bu iş bana kalacak.

diğer branşlar bu kursun açılması için baskı yapıyorlar çünkü ek ders ve gelir kapısı.bu belgeler yüüznden bilişimci hocalarımı özellikle anadolu liselerinde norm fazlası yapıyorlar haberiniz olsun

Ders varsa norm vardır hocam. Norma etki etmiyor bu dediğiniz.
sayın hocam işte ders seçmeli olduğu için nasıl olsa atıyorum beden eğitimi öğretmenini btr belgesi var bilişim dersini seçmeye gerek yok mantığı. çok kere şahit oldum. okul idaresi sırf kendine yakın btr belgesi olan başka brnşten öğretmen görev alsın diye Bilişim dersini seçmeyip norm fazlası yaptılar ve okuldan gönderdiler

ilksms
Geri