Çolat_Palemdar
Aktif Üye
Hocalarım merhaba. 100 saatlik BTR kursu hizmetiçi eğitimine eğitmen olarak görevlendirileceğim. Kurs planı, kurs içeriği ile ilgili döküman bulamıyorum. Elinde olan var mıdır acaba?
Hocam kurs istem dışı planlanabiliyor.Hocam bu btr kursları açıldıkça bölümü iyice öldürüyorsunuz.bırakın açmayın btr kursu bakanlık bilişim öğretmeni atama zorunda kalsın
Kursu MEM açıyor hocam bize fikrimizi soran mı var sanki. Koca ilçede eğitici eğitmen sertifikası da bir tek bende var. İstesem de istemesem de bu iş bana kalacak.Hocam bu btr kursları açıldıkça bölümü iyice öldürüyorsunuz.bırakın açmayın btr kursu bakanlık bilişim öğretmeni atama zorunda kalsın
Ders varsa norm vardır hocam. Norma etki etmiyor bu dediğiniz.diğer branşlar bu kursun açılması için baskı yapıyorlar çünkü ek ders ve gelir kapısı.bu belgeler yüüznden bilişimci hocalarımı özellikle anadolu liselerinde norm fazlası yapıyorlar haberiniz olsun
sayın hocam işte ders seçmeli olduğu için nasıl olsa atıyorum beden eğitimi öğretmenini btr belgesi var bilişim dersini seçmeye gerek yok mantığı. çok kere şahit oldum. okul idaresi sırf kendine yakın btr belgesi olan başka brnşten öğretmen görev alsın diye Bilişim dersini seçmeyip norm fazlası yaptılar ve okuldan gönderdilerDers varsa norm vardır hocam. Norma etki etmiyor bu dediğiniz.
Hangi İl ya da İlçe hocamHocalarım merhaba. 100 saatlik BTR kursu hizmetiçi eğitimine eğitmen olarak görevlendirileceğim. Kurs planı, kurs içeriği ile ilgili döküman bulamıyorum. Elinde olan var mıdır acaba?
İşte başka branştan btr olunca bilişim dersi seçilmiyor ve ders de norm da olmuyor bu sayede. Doğrudan etkisi var maalesef. Bu kurslar açılmamalı.Ders varsa norm vardır hocam. Norma etki etmiyor bu dediğiniz.