100 bin tl ye kadar sıfır aaç tavsiyesi?

Kodla Büyü

hanibal07

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar kısmet olursa babamın üzerinden engelli aracı almayı planlıyorum. Totalde engellilere liste fiyatı üzerinden yüzde 30 civarı bir indirim söz konusu biliyorsunuz. Siz olsanız 100 Bin tl civarına hangi sıfır aracı alırsınız. Benim zümrelerim herşeyi anladıkları gibi arabadan da anlar dedim :D yardımcı olursanız sevinirim. İyi geceler....

aynenbadi' Alıntı:
http://www.peugeot.com.tr/peugeot-modelleri/peugeot-nuzu-secin/yeni-suv-peugeot-3008.html

140 150 bin.. allure ep otomatik. alacaksanda bunu almak gerek ki arabanın hakkı bu donanım. alt donanımda araba boş. alt donanım spor paket li olanı alacaksın dıs gorunus iyi özellik yok.. kısaca arac cok pahalı. alt donanım seviyesinde rakiplere oranla cok eksik var. 120 bine nissan black edition da daha cok özellik var.

golf 1.6 tdi dsg comfortline al, led far led stop keyless geri görüş kamerası eklet. bluetoothlu multimedia comphortta yoksa onuda eklet (android auto ve apple car play olsun bu sayede cep tel navigasyonu ekrandan yaparsın). aracı 4 yıl garanti uzat ve bagaj ihtiyacın varsa ince stepne al, paran varsa, aadptif hız sabitleyci ve şehir içi acil fren desteği al. dur kalkta gaz fren yapmazsın, ani durumlarda araç frenler senin yerine hiç bir zaman çarpma durumun olmaz. eşin var ve araç kullanıyorsa otomatik park da ekletebilirsin. 2017 model olan makyajlı kasa yı al.

wswswq' Alıntı:
golf 1.6 tdi dsg comfortline al, led far led stop keyless geri görüş kamerası eklet. bluetoothlu multimedia comphortta yoksa onuda eklet (android auto ve apple car play olsun bu sayede cep tel navigasyonu ekrandan yaparsın). aracı 4 yıl garanti uzat ve bagaj ihtiyacın varsa ince stepne al, paran varsa, aadptif hız sabitleyci ve şehir içi acil fren desteği al. dur kalkta gaz fren yapmazsın, ani durumlarda araç frenler senin yerine hiç bir zaman çarpma durumun olmaz. eşin var ve araç kullanıyorsa otomatik park da ekletebilirsin. 2017 model olan makyajlı kasa yı al.
Naptın hocam yaaa... araba ihtiyacım yok ama öle bir anlattın ki alasım geldi

Hocam madem böyle bir işe girdiniz almışken arabanın hasını alın. Mercedes CLA 200 AMG. Araç kullanmanın keyfine varın. 150 -160 civarı anahtar Teslimi. Vergi indiriminizle sizin rakamlara yaklaşır.

Hocam araç alırken kriterlerinizi belirlemelisiniz?
Sedan\HB (Bagaj)
Otomatik\Düz
Yakıt Dizel\Benzin \LPG
vb... Ondan sonra karar vermek lazım.

cincer' Alıntı:
Hocam madem böyle bir işe girdiniz almışken arabanın hasını alın. Mercedes CLA 200 AMG. Araç kullanmanın keyfine varın. 150 -160 civarı anahtar Teslimi. Vergi indiriminizle sizin rakamlara yaklaşır.
:+1:

Yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar lakin biraz yanlış anlaşıldım sanırım. 100 bin benim verebileceğim para değil benim berebileceğim para 65 bin civarı. Yani engelli indirimi ile verebileceğim para bu. Bu da liste fiyatı 95 100 bin arası olan araçlara denk geliyor. Benim kafamda corolla focus ve astra var işin gerçeği. Siz olsanız tercihiniz ne olurdu

BBNET
Geri