impetus23' Alıntı:btr nin kadrolu hale gelmesi ve de şu anki rehber öğretmenlerle aynı statüde olmamız lazım.. yani şu kadar ögrenci için bir btr öğretmeni, sonrasında 2-3 gitmeli.. ders sayısına ve mevcut şartlara baglı oldugu müddetçe hep sürünürüz
xodeda' Alıntı:sıkmayın canınızı. ben bunları düşünmeyi bırakalı çook oldu. bizi bu hale getiren meb bulsun bir çaresini. önceleri bende huzursuz olsam da şimdi takmıyorum. Öyle branş falan değiştirme çanbasında da değilim bir öğretmenlikten başkasına geçmek için değmez. çalışmanıza bakın kendinizi iyi niyetli olmayanlara ezdirmeyin ve fazla kafanızı yormayın akıl sağlığınızdan olmayın.
ilk atandığımda çok kafaya takıyordum.. ancak bu yıl 8.yılıma girdim ve aynısını uyguluyorum.. Geçen sene telefonla beni arayıp yazıcısının çalışmadığını sanki yangın ihbarı yapıyor gibi anlatan müdür yardımcısına ' olur hocam, her gün yazacak diye bir şey yok.. ' deyip telefonu kapatalı beri takmıyorum.. Sağlığımız daha önemli..xodeda' Alıntı:sıkmayın canınızı. ben bunları düşünmeyi bırakalı çook oldu. bizi bu hale getiren meb bulsun bir çaresini. önceleri bende huzursuz olsam da şimdi takmıyorum. Öyle branş falan değiştirme çanbasında da değilim bir öğretmenlikten başkasına geçmek için değmez. çalışmanıza bakın kendinizi iyi niyetli olmayanlara ezdirmeyin ve fazla kafanızı yormayın akıl sağlığınızdan olmayın.
katılıyorum hocama, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. gidemiyorsak katlanacağız demek değil bu. Şu süreçte branşımızı saygı duyulan bir branş haline getirelim kendimizi kullandırmayalım yeter.CosmoKRAMER' Alıntı:xodeda' Alıntı:sıkmayın canınızı. ben bunları düşünmeyi bırakalı çook oldu. bizi bu hale getiren meb bulsun bir çaresini. önceleri bende huzursuz olsam da şimdi takmıyorum. Öyle branş falan değiştirme çanbasında da değilim bir öğretmenlikten başkasına geçmek için değmez. çalışmanıza bakın kendinizi iyi niyetli olmayanlara ezdirmeyin ve fazla kafanızı yormayın akıl sağlığınızdan olmayın.
:+1:
impetus23' Alıntı:btr nin kadrolu hale gelmesi ve de şu anki rehber öğretmenlerle aynı statüde olmamız lazım.. yani şu kadar ögrenci için bir btr öğretmeni, sonrasında 2-3 gitmeli.. ders sayısına ve mevcut şartlara baglı oldugu müddetçe hep sürünürüz