10 yıl sonra bilişim öğretmeni?

Kodla Büyü

botecii00

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bugünlerde laboratuvar sıkıntısı,fatih projesi, seçmeli bilişim dersi vs sıkıntılar varken merak ediyorum 10 yıl sonra bilişim öğretmenleri olarak biz ne ile uğraşıyor olacağız?

hani türkçe,fen,matematik yıllardır aynı şekilde devam ediyor gerek ders saatleri gerekse müfredat bizde ise durum tam tersi :oops:

btr nin kadrolu hale gelmesi ve de şu anki rehber öğretmenlerle aynı statüde olmamız lazım.. yani şu kadar ögrenci için bir btr öğretmeni, sonrasında 2-3 gitmeli.. ders sayısına ve mevcut şartlara baglı oldugu müddetçe hep sürünürüz

sıkmayın canınızı. ben bunları düşünmeyi bırakalı çook oldu. bizi bu hale getiren meb bulsun bir çaresini. önceleri bende huzursuz olsam da şimdi takmıyorum. Öyle branş falan değiştirme çanbasında da değilim bir öğretmenlikten başkasına geçmek için değmez. çalışmanıza bakın kendinizi iyi niyetli olmayanlara ezdirmeyin ve fazla kafanızı yormayın akıl sağlığınızdan olmayın.

impetus23' Alıntı:
btr nin kadrolu hale gelmesi ve de şu anki rehber öğretmenlerle aynı statüde olmamız lazım.. yani şu kadar ögrenci için bir btr öğretmeni, sonrasında 2-3 gitmeli.. ders sayısına ve mevcut şartlara baglı oldugu müddetçe hep sürünürüz

size katılıyorum hocam. :+1:

xodeda' Alıntı:
sıkmayın canınızı. ben bunları düşünmeyi bırakalı çook oldu. bizi bu hale getiren meb bulsun bir çaresini. önceleri bende huzursuz olsam da şimdi takmıyorum. Öyle branş falan değiştirme çanbasında da değilim bir öğretmenlikten başkasına geçmek için değmez. çalışmanıza bakın kendinizi iyi niyetli olmayanlara ezdirmeyin ve fazla kafanızı yormayın akıl sağlığınızdan olmayın.

:+1:

bizi ve haklarımızı savunan bu konuda çaba sarfeden bir derneğimiz var..
-kaçımız bu derneğe üyeyiz, önce bunu sorgulayalım !

xodeda' Alıntı:
ilk atandığımda çok kafaya takıyordum.. ancak bu yıl 8.yılıma girdim ve aynısını uyguluyorum.. Geçen sene telefonla beni arayıp yazıcısının çalışmadığını sanki yangın ihbarı yapıyor gibi anlatan müdür yardımcısına ' olur hocam, her gün yazacak diye bir şey yok.. ' deyip telefonu kapatalı beri takmıyorum.. Sağlığımız daha önemli..

CosmoKRAMER' Alıntı:
xodeda' Alıntı:

:+1:
katılıyorum hocama, ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. gidemiyorsak katlanacağız demek değil bu. Şu süreçte branşımızı saygı duyulan bir branş haline getirelim kendimizi kullandırmayalım yeter.

değil 10 yıl sonrasını 10 gün sonrasında ki bilişimci halimi bile düşünemiyorum. bizim bölümle yapboz gibi çok oynadılar heves bırakmadılar başka bir bölüm yoktur bu kadar sıkboğaz edilen ve horlanan

Geçen sene okulun kombisi bozuk deyip, dersten çıkıp kombiye reset atmamla başladı herşey :) televizyon tamiri, uydu güncelleme, bilgisayarları ve onla ilişkili diğer aletleri saymıyorum bile... biz hayır demeyi öğrenmedikçe üstümüze binmeye devam edecekler.

impetus23' Alıntı:

bence ilkokula programlama dersleri konulmalı ve ortaokuldaki ders sayısı da haftalık en az 4 saat olmalıdır. BTR gibi saçmalıkları ortadan kaldırmak gerekli. bizler öğretmeniz işimiz bakım onarım yapmak değil, derslere girip öğrencilerin öğrenmesini kolaylaştırmak.

BBNET
Geri