M mkrkls Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 501 28 Eylül 2015 #1 En az kaç kişi ile sinif açılır ben 12 diye biliyorum 10 da olabilir ama 11 kişi ile sinif açılmış 2 öğrenci de bölüm değiştirmek istiyor 9 a düşecek
En az kaç kişi ile sinif açılır ben 12 diye biliyorum 10 da olabilir ama 11 kişi ile sinif açılmış 2 öğrenci de bölüm değiştirmek istiyor 9 a düşecek
T tturkmen Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 333 28 Eylül 2015 #3 Sene Başı 10 kişiye kadar açılabilir. Açıldıktan sonra öğrencinin gitmesinde sakınca yoktur. İsterse 7-8 kişi kalsın.
Sene Başı 10 kişiye kadar açılabilir. Açıldıktan sonra öğrencinin gitmesinde sakınca yoktur. İsterse 7-8 kişi kalsın.
H hesmi Site Gezgini Mesajlar 45 30 Eylül 2015 #4 sanırım bazı özel durumlarda daha az öğrenciyle de açılabiliyor. bizim okulda 7 kişi ile elektrik 9 kişi ile çocuk gelişimi alanları açıldı sistemde onay vermiş
sanırım bazı özel durumlarda daha az öğrenciyle de açılabiliyor. bizim okulda 7 kişi ile elektrik 9 kişi ile çocuk gelişimi alanları açıldı sistemde onay vermiş