10. sınıf tekrara tablet?

Kodla Büyü

mturkmen42

Seçkin Üye
Seçkin Üye
10. sınıf tekrara kalan öğrenciye tablet verecek miyiz? Bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun

Hocam geçenlerde ben ilçeyi aradım onların da çok bilgisi yok. Ben tableti sistemden istedim. İlçeye gönderdiğim tablet talep formuna sınıf tekrarı diye girdim. Artık gönderip göndermeme durumu onlara kalmış.

Bizim müdür yardımcısı 10. sınıfı tekrar eden öğrencilere yedekteki tabletleri verelim dedi. Tekrar eden öğrencilerin listesini istedim. Elimizde yedek tablet olduğu için biz verecez, ayriyeten talep etmedik.

Hocam ebaya sordum: Tablet bilgisayar örgün eğitime devam eden öğrencilere verilecektir. Öğrencinin sınıfında diğer öğrencilerde varsa hak kaybı yaşamaması gerekmektedir.

Şeklinde cevap verdiler . Özetle verin diyor

Kolejlerde nakil gidenlerin tableti geri alinmali mi? Eğer onlara almaz isek bizde tek tablet var. 5 tekrar. Ancak birine verebiliriz.

Meb okulu degil ama meb e bagli okul kolej. Devlet tabletini değil ama kitabini ücretsiz veriyor.aciga gidenin tabletini al diyo ama koleje gidenin tabletini alin diye bir yazi görmedim. Bu durumda ictihada bakacaz

Yedek tablet kalmadığı durumda il meb e dilekçeyle bildirip tablet istiyoruz. Yoksa öğrencilerden tablet geri alma diye birşey yok.

özel okula nakil gidenlerin tabletinin alınması gerektiği ile ilgili mail:

Ekli dosyalar

• nakil_talet.JPG
    nakil_talet.JPG
    74.3 KB · Görüntüleme: 691
BBNET
Geri