10 Milyon Tablet de Yerlilik Oranı:

Kodla Büyü
Söyleyeceğim tek şey; Vestel ve alt marka ürünlerini(Regal, Altus vs.) almayın, aldırtmayın.

bence tablete hiç gerek yok.. Çünkü elektronik ürünlerin demode olmasına engel olamıyorsunuz artı masraflı bir proje.. 2-3 okul gezdim ve tableti hakkıyla kullanan öğrencilerin saysı gerçekten az.. EBA'dan bahsediyorsun aman hocam diyor oyun oynamak için ne yapabiliriz diyor.. O yüzden fazla teknolojiye gerek yok.. Altyapı zaten sorunlu..

tabletin gereksizliği bir yana elektronikte milliyetçilik yapmak cahilliktir. yerli firmalar bunu çok iyi biliyor ve çok güzel suistimal ediyorlar. en ucuz en dandik donanımı çinden fason sipariş yapıp burada vidalarını sıkarak Türkiyede ürettim demekle olmuyor bu iş. ama kime anlatacaksın

Parhelion' Alıntı:
tabletin gereksizliği bir yana elektronikte milliyetçilik yapmak cahilliktir. yerli firmalar bunu çok iyi biliyor ve çok güzel suistimal ediyorlar. en ucuz en dandik donanımı çinden fason sipariş yapıp burada vidalarını sıkarak Türkiyede ürettim demekle olmuyor bu iş. ama kime anlatacaksın
:+1:

Tablet işi biraz sakat,amacı doğrultusunda bu yaş seviyesindeki insanların kullanımı çok zor.

BBNET
Geri