pardus63 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 490 23 Ekim 2013 #31 zaten güzel olduğu için linkini istiyoruz
Mr.Spermata Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,333 23 Ekim 2013 #33 iç kapak tasarımı harika olmuş hocam,arka plandaki yarı saydam görüntüler kaldırıldığında daha sade ve şık olabilir.
iç kapak tasarımı harika olmuş hocam,arka plandaki yarı saydam görüntüler kaldırıldığında daha sade ve şık olabilir.
A AsilTurk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 465 23 Ekim 2013 #34 konuyu hortlatmış arkadaşlar ancak elinde olan varsa paylaşırsa iyi olur.
A ahmetfahli Site Gezgini Mesajlar 91 24 Ekim 2013 #35 elinize sağlık hocam eski gönderilerin çoğu ölü link bunu da siteye eklerseniz süper olur güzel çalışma. Bir de 10 kasım için hd videolar, resimler, ve Atatürk ile ilgili filmlerden etkileyici sahnelere ihtiyacım var ben de toparlamaya çalışıyorum.
elinize sağlık hocam eski gönderilerin çoğu ölü link bunu da siteye eklerseniz süper olur güzel çalışma. Bir de 10 kasım için hd videolar, resimler, ve Atatürk ile ilgili filmlerden etkileyici sahnelere ihtiyacım var ben de toparlamaya çalışıyorum.
K kaya2007 Üye Mesajlar 3 31 Ekim 2014 #36 Arkadaşlar bu davetiyenin png veya psd si elinde olan varsa acil yükleyebilirler mi acaba?
N nihatyavuz60 Site Gezgini Mesajlar 36 6 Kasım 2019 #41 psd link ini bulamadım hocam varsa atar mısnız
F faskerhat Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 471 7 Kasım 2019 #43 Hocam Google Drive üzerinden paylaşabilirsiniz 35 mb çok büyük bir boyut değil Google Drive için