başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
ben de yedim ışık cezasi hemde mobese ve uygulama olmayan bir yerde.. ceza kesenler fahri müfertistiGRİNGO' Alıntı:başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
bizim okulda zümremdeki arkadaş bir günde 2 kere hız ertesi gün kemerden ceza aldı.
sonrada ardından ufak bir kaza olunca sinirlendi arabayı sattı sonra metro kart aldı.
Ama yetmedi
yaya olarak kırmızıda geçtiği için de geçen ay ceza aldı :mrgreen:
Sen Sakaryadasın dimi hocam. Sakaryada arabası olup ceza almayan kalmadı fahri mufettislerden.kaybil' Alıntı:ben de yedim ışık cezasi hemde mobese ve uygulama olmayan bir yerde.. ceza kesenler fahri müfertistiGRİNGO' Alıntı:başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
bizim okulda zümremdeki arkadaş bir günde 2 kere hız ertesi gün kemerden ceza aldı.
sonrada ardından ufak bir kaza olunca sinirlendi arabayı sattı sonra metro kart aldı.
Ama yetmedi
yok hocam bitlisteyim yabanci plakalara yaziyorlar anca ona yiyoramip33' Alıntı:Sen Sakaryadasın dimi hocam. Sakaryada arabası olup ceza almayan kalmadı fahri mufettislerden.kaybil' Alıntı:ben de yedim ışık cezasi hemde mobese ve uygulama olmayan bir yerde.. ceza kesenler fahri müfertistiGRİNGO' Alıntı:başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
Ama yetmedi
yaya olarak kırmızıda geçtiği için de geçen ay ceza aldı :mrgreen:![]()
dndd' Alıntı:bugün yeşilden kırmızıya dönerken geçtim girdi desenize :cry:
GRİNGO' Alıntı:başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
Ama yetmedi
Hocam hiç güleceğim yoktu. Sabah sabah güldürdünüz.myesil' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
Ama yetmedi
myesil' Alıntı:GRİNGO' Alıntı:başka nasıl olacak hocam?Bir ekip uygulaması olsa haberi olurdu.kaybil' Alıntı:gecmis olsun hocam mobeseden mi yediniz?
Ama yetmedi
susudes' Alıntı:ben yoldaki mobeseleri ezberledim yaklaşınca ayarlıyorum hızımı. o sırada yanımdan diğer araçlar jet gibi geçiyor tek yavaşlayan ben oluyorum.. çok merak ediyorum onlara ceza yazıyorlar mı diye.. :sleep:
mahmutemre2211' Alıntı:susudes' Alıntı:ben yoldaki mobeseleri ezberledim yaklaşınca ayarlıyorum hızımı. o sırada yanımdan diğer araçlar jet gibi geçiyor tek yavaşlayan ben oluyorum.. çok merak ediyorum onlara ceza yazıyorlar mı diye.. :sleep:
Hocam benim bildiğim mobeseler direk ceza yazmaz, onlarda radar özelliği yok. Ama mobeselerden bakan polis denk gelirse ışık cezası yazar.
Ayrıca mobeselerin yanında eğer radar ölçen kamera eklerlerse mutlaka yasal olarak uyarı koymak zorundalar. Benim bildiğim bu şekilde.
muhalif33' Alıntı:erken ödedim. 129 tl.
susudes' Alıntı:mahmutemre2211' Alıntı:susudes' Alıntı:ben yoldaki mobeseleri ezberledim yaklaşınca ayarlıyorum hızımı. o sırada yanımdan diğer araçlar jet gibi geçiyor tek yavaşlayan ben oluyorum.. çok merak ediyorum onlara ceza yazıyorlar mı diye.. :sleep:
Hocam benim bildiğim mobeseler direk ceza yazmaz, onlarda radar özelliği yok. Ama mobeselerden bakan polis denk gelirse ışık cezası yazar.
Ayrıca mobeselerin yanında eğer radar ölçen kamera eklerlerse mutlaka yasal olarak uyarı koymak zorundalar. Benim bildiğim bu şekilde.
uyarı olmayanlarda yavaşlamayayım o zaman, sağolun hocam :+1:
mahmutemre2211' Alıntı:hocam siz yine de bir sorunda sonra ceza yiyip beni aramayın![]()
susudes' Alıntı:mahmutemre2211' Alıntı:susudes' Alıntı:ben yoldaki mobeseleri ezberledim yaklaşınca ayarlıyorum hızımı. o sırada yanımdan diğer araçlar jet gibi geçiyor tek yavaşlayan ben oluyorum.. çok merak ediyorum onlara ceza yazıyorlar mı diye.. :sleep:
uyarı olmayanlarda yavaşlamayayım o zaman, sağolun hocam :+1: