10 bin liraya kadar laptop tavsiyesi

Kodla Büyü

dehencan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba. 10 bin liraya kadar laptop almayı düşünüyorum..tavsiyelere açığım. Şimdiden teşekkür ederim.

hocam okula 10 tane aldık dediğiniz lenovo v15 özellikleri sitede farklı vermiş. ekran büyüklüğü 10'' mi yoksa 15,6'' mi. Özelliklerini tam olarak yazabilir misiniz?

Ekli dosyalar

• 1000051071.jpg
    1000051071.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 33
lenovo yada hp grubundan tavsiye edebilirim 10k altına
Ryzen 5 bile olsa 5500u işlemci i3 1215u nun epey gerisinde gözüküyor genel olarak. Üstelik fiyat olarak ta daha pahalı

Son düzenleme:
Açıkçası bu çöp bilgisayarları 10.000 TL vereceğime ikinci el daha iyi bilgisayar alırım.

bilgisayar ihtiyaca göre alınır parasına göre değil. günlük işler için yukarıda paylaştığım i3 1215u 8199 TL ye yeter de artar bile.

bilgisayar ihtiyaca göre alınır parasına göre değil. günlük işler için yukarıda paylaştığım i3 1215u 8199 TL ye yeter de artar bile.
evet haklısın. Ama windows kullanıyırsan şayet her sürümde daha fazla güçlü sistemi dayatıyorlar. Ve bu kez sistem yetmiyor ve çöp oluyor sen bebek gibi bilgisayarına baksan dahi

evet haklısın. Ama windows kullanıyırsan şayet her sürümde daha fazla güçlü sistemi dayatıyorlar. Ve bu kez sistem yetmiyor ve çöp oluyor sen bebek gibi bilgisayarına baksan dahi
i3 4170 kullanıyorum hala. Benim işimi fazlasıyla görüyor. Win10 son güncelleme yüklü. İhtiyaç meselesi.

BBNET
Geri